I Ore kan I holde ferie i fredelige omgivelser med udflugtsmuligheder og spændende attraktioner ventende lige uden for døren. Her kan I nyde dejlige badestrande, sikre cykelruter, vandreture i skønne skove og komme helt tæt på både middelalderen og krokodiller!
Vælg mellem 35 sommerhuse
Rigtigt hyggeligt og istandsat sommerhus til 4 personer beliggende i rolige omgivelser i Ore.
Rigtigt hyggeligt og istandsat sommerhus til 4 personer beliggende i rolige omgivelser i Ore. Huset har en skøn, stor lukket have, hvor man ugenert kan nyde solen, og ligger kun 300 m fra den dejlig strand. Emne nr. 130-K05407

Den lille, rolige by Ore på Falster ligger bag sommerhusområdet ved Ore Strand, der vender ud mod Grønsund. Ore Strand er en god badestrand med fint sand og området egner sig til både strandaktiviteter og lange gåture. Godt 21 kilometer sydligere ligger Sønder Alslev Strand, som er en del af Marielyst Strand. Det er en meget børnevenlig sandstrand med klitter og fint, rent badevand. Her er også dejlig, hvis man blot har lyst til at sidde og lytte til havets blide bølgeskvulp, vil se solnedgangen eller trænger til at slentre en tur i vandkanten.

Falster har mange udflugtsmuligheder inden for kort køreafstand. I Eskilstrup (17 km) ligger unikke Krokodille Zoo, hvor I kan opleve de fascinerende dyr på tæt hold. Stedet er eksperter i avl med sjældne krokodillearter samt arbejdet med deres bevarelse. Husk passende påklædning til besøget, for i tropehallerne i Krokodille Zoo er klimaet året rundt imellem 22 og 28 grader med en luftfugtighed tæt på 100%.

Fra Ore har I 25 km til Nykøbing Falster, den delte by ved Guldborgsund – forbundet af Frederik den IX’s bro. Her ligger Middelaldercentret, hvor I bliver ført 600 år tilbage i tiden. Prøv at træde ind i en dansk købstad som den så ud i begyndelsen af 1400-tallet. Her er huse, handelsboder og en havn med store og små skibe. Her er også et større arsenal af datidens våben, bl.a. en af verdens største blider (katapulter). Der er ridderturneringer hvert år og ind imellem det hele passer byens ”indbyggere” deres dagligdag med madlavning, pasning af dyr, håndværk og træning med våben. Attraktionen er en unik oplevelse for hele familien, hvor I kan se, røre og lige frem lugte middelalderen på egen krop.

I Marielyst Gokart og Paintball Center kan alle børn og voksne med fart i blodet suse af sted på forskellige baner. Alt efter alder kan man køre almindelig gokart, børnegokart eller elbiler.
De smukke Corselitzeskove strækker sig over 16 km på østkysten af Falster ganske tæt ved Ore, og er det største sammenhængende skovparti på øen. Foruden ved en flot bøgeskov og andre naturskønne landskaber rummer området også flere fortidsminder blandt andet jættestuer og dysser. En dejlig og velegnet lokation til vandreture, afslapning og fordybelse. Her kan I uforstyrret nyde ro, fred, fuglesang og vindens sagte lyde i trætoppene.

Mod på flere oplevelser, sved på panden og rigelige mængder frisk luft? Så spring på cyklen og begiv jer ud på Falsters godt 600 km cykelveje fordelt på 11 skønne ruter. En fantastisk god måde at nyde naturen og tiden sammen på.

Leje af sommerhus i Ore med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Ore med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Ore på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Ore nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Ore - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Ore. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Ore. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Ore hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ore her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ore, et feriehus i Ore eller en feriebolig i Ore er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Ore til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ore nu!

Vælg mellem 35 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Der er mange spændende seværdigheder i området som Faxe Kalkbrud, Møns Klint, Karrebæksminde og Marielyst hvis man er til strandliv. Næstved og Nykøbing F er hyggelige byer, hvis man er til shopping.
Stubbekøbing
3 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Der er 750 m. til vandet og ikke 300 m som der står i beskrivelsen. Dejligt roligt område.
Ore Strand
2 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2022 juni
Meget naturskønt og tæt på vandet.
Kongsnæs

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster