Gedser er det sydligste af Falster ferieområder, og byder på mange skønt beliggende sommerhuse. Her venter en af de fineste og mest børnevenlige strande i Danmark. Nyd udsigten fra toppen af Gedser Vandtårn, og besøg Det Sorte Museum samt Gedser Remise. Nyd også den flotte udsigt fra Danmarks sydligste punkt, og kig efter rav sammen med børnene undervejs.
Vælg mellem 103 sommerhuse
Hyggeligt lille sommerhus til 5 personer beliggende i stille og rolige omgivelser i Gedser Feriepark.
Hyggeligt lille sommerhus til 5 personer beliggende i stille og rolige omgivelser i Gedser Feriepark, tæt på lille lystbådehavn, og kun 150 m fra stranden. Der er flot og barsk natur i Gedser området. Emne nr. 121-81-0520

De fleste af husene i dette område ligger langs den østlige del af kysten, tæt ved en af de fineste og mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Der er tale om den 25 kilometer lange Gedesby Strand, hvor det fine, hvide sand indbyder til mange hyggelige timer sammen med børnene. Slap af i det varme sand, sop og leg i vandkanten, byg sandslotte og nyd den skinnende sol og den blå himmel over jer.

Fra toppen af det knap 20 meter høje Gedser Vandtårn er der en fin udsigt ud over Gedser by og lystbådehavnen, som er velbesøgt i sommermånederne. Der er forskellige udstillinger i tårnet.

Kig ind på Det Sorte Museum som er et geologisk museum, hvor I kan få et indblik i Falsters fortid i form af rav, mineraler, bjergarter og fossiler. I Gedser Remise handler det også om fortiden, men her er den meget tættere på vore dage. Remisen er nemlig lavet om til et arbejdende jernbanemuseum, hvor I kan se gamle tog og sporvogne.

Ingen tur til Gedser er komplet uden en tur til Danmarks sydligste punkt, Gedser Odde. I kan ikke tage fejl, for ”Sydstenen” markerer punktet. Selv om man næsten skulle tro det er den ikke anbragt på stedet med vilje. Den er faktisk flyttet hertil under en istid, og er så tilfældigt komme til at ligge dér, hvor den stadig ligger.

Det blæser stort set altid på Falsters sydlige spids, så I får rigelige mængder af frisk, salt havluft på turen omkring den. Der er mulighed for at finde rav, og selv om der ikke er nogen garanti er det sjovt at kigge efter ”havets guld” sammen med børnene. Til gengæld er der garanti for en rigtig flot udsigt ud over Østersøen, og for flot natur inde på land.

Leje af sommerhus Gedser med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Gedser med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Gedser på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Gedser nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gedser - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Gedser. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Gedser. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Gedser hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gedser her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Gedser, et feriehus Gedser eller en feriebolig Gedser er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Gedser til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gedser nu!

Vælg mellem 103 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hyggeligt sommerhusområde
Gedesby
5 voksne 0 børn 4 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Vi var der kun 2 dage ved nytår, så fik ikke set så meget, men det vi fik oplevet var ganske fint
Gedesby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt roligt område tæt på vand og natur.
Gedesby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lidt langt fra alting... men dejligt stille område.
Gedesby
4 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hyggeligt lidt tilgroet område med jævnlige besøg af rådyr, hare og pindsvin.
Gedesby

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster