Sildestrup er et stort ferieområde, hvor I kan vælge mellem mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her venter bunkevis af skønne ferieoplevelser: en dejlig, børnevenlig strand, køreture på Segways, tre forskellige slags golf, verdens største samling af krokodiller og alligatorer og en middelalderby med ridderturneringer og meget mere.
Vælg mellem 632 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 10 personer beliggende i Sildestrup kun 500 m fra vandet.
Dejligt sommerhus på 104 m² til 10 personer beliggende i Sildestrup kun 500 m fra vandet. På Lolland-Falster er der et hav af aktivitetsmuligheder, bl.a. Knuthenborg Safaripark, det tropiske vandland Lalandia, cykelture ad bugtede landeveje m.m. Emne nr. 160-G0108

Sildestrup ligger ved den dejlige og utroligt børnevenlige Marielyst Strand, som er en af de fineste man overhovedet kan finde i Danmark. Nyd livet på stranden sammen med børnene, og leg, plask og sop sammen med dem i det lune, lave vand. Over jer skinner solen fra en skyfri himmel, og livet er skønt.

Når i tager til Sildestrup kommer I til at bo tæt ved de mange forskellige butikker, som findes i Marielyst. Glæd dig til nogle hyggelige shopping timer, og gå på jagt efter gode tilbud på tøj, sko, brugskunst, ting til hjemmet og meget, meget mere.

Har du nogen sinde prøvet at køre på en Segway? Hvis ikke er muligheden lige ved hånden i Golf & Fun Park. Her kan I også spille minigolf eller prøve nye varianter af golf som fodboldgolf og frisbeegolf.

Få kilometer mod nord findes verdens største samling af forskellige krokodiller og alligatorer. De hører til i Krokodille Zoo, hvor I også kan se slanger, aber papegøjer og andre dyr fra troperne. Kig ind og se de mange skarptandede rovdyr, det er en spændende oplevelse.

I Nykøbing F. byder Middelaldercenteret velkommen på en rejse, der vil føre jer 600 år tilbage i tiden. I lander i en dansk købstad som den så ud i 1400-tallet. Her er alt lige fra en havn med store og små skibe, over huse og værksteder til forskellige husdyr. Her er også en stor samling af våben lige fra små håndvåben til store katapulter. Om sommeren slås riddere mod hinanden i drabelige turneringer, mens byens indbyggere passer deres dagligdag.

Privat sommerhusudlejning Sildestrup - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Sildestrup har private ejere. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Sildestrup. Når du beslutter at leje sommerhus privat Sildestrup hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service overalt gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Sildestrup? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Sildestrup hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Sildestrup
På denne hjemmeside finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Sildestrup. Vi giver dig sommerhuse Sildestrup fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Sildestrup på ét sted!

Leje af sommerhus Sildestrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Sildestrup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Sildestrup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sildestrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sildestrup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Sildestrup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sildestrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sildestrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sildestrup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Sildestrup, et feriehus Sildestrup eller en feriebolig Sildestrup er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Sildestrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sildestrup nu!

Vælg mellem 632 sommerhuse

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.