Sildestrup er et stort ferieområde, hvor I kan vælge mellem mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her venter bunkevis af skønne ferieoplevelser: en dejlig, børnevenlig strand, køreture på Segways, tre forskellige slags golf, verdens største samling af krokodiller og alligatorer og en middelalderby med ridderturneringer og meget mere.
Vælg mellem 942 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 10 personer beliggende i Sildestrup kun 500 m fra vandet.
Dejligt sommerhus på 104 m² til 10 personer beliggende i Sildestrup kun 500 m fra vandet. På Lolland-Falster er der et hav af aktivitetsmuligheder, bl.a. Knuthenborg Safaripark, det tropiske vandland Lalandia, cykelture ad bugtede landeveje m.m. Emne nr. 160-G0108

Sildestrup ligger ved den dejlige og utroligt børnevenlige Marielyst Strand, som er en af de fineste man overhovedet kan finde i Danmark. Nyd livet på stranden sammen med børnene, og leg, plask og sop sammen med dem i det lune, lave vand. Over jer skinner solen fra en skyfri himmel, og livet er skønt.

Når i tager til Sildestrup kommer I til at bo tæt ved de mange forskellige butikker, som findes i Marielyst. Glæd dig til nogle hyggelige shopping timer, og gå på jagt efter gode tilbud på tøj, sko, brugskunst, ting til hjemmet og meget, meget mere.

Har du nogen sinde prøvet at køre på en Segway? Hvis ikke er muligheden lige ved hånden i Golf & Fun Park. Her kan I også spille minigolf eller prøve nye varianter af golf som fodboldgolf og frisbeegolf.

Få kilometer mod nord findes verdens største samling af forskellige krokodiller og alligatorer. De hører til i Krokodille Zoo, hvor I også kan se slanger, aber papegøjer og andre dyr fra troperne. Kig ind og se de mange skarptandede rovdyr, det er en spændende oplevelse.

I Nykøbing F. byder Middelaldercenteret velkommen på en rejse, der vil føre jer 600 år tilbage i tiden. I lander i en dansk købstad som den så ud i 1400-tallet. Her er alt lige fra en havn med store og små skibe, over huse og værksteder til forskellige husdyr. Her er også en stor samling af våben lige fra små håndvåben til store katapulter. Om sommeren slås riddere mod hinanden i drabelige turneringer, mens byens indbyggere passer deres dagligdag.

Leje af sommerhus Sildestrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Sildestrup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Sildestrup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sildestrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sildestrup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Sildestrup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sildestrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sildestrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sildestrup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Sildestrup, et feriehus Sildestrup eller en feriebolig Sildestrup er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Sildestrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sildestrup nu!

Vælg mellem 942 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
tæt på stranden.
Marielyst
4 voksne 4 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig roligt område. Tæt på strand og skov
Marielyst
12 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Roligt område, tæt på indkøb, strand og centrum.
Marielyst
8 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Elsker Marielyst med rigeligt butikker, underholdning og spisesteder.
Marielyst
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Området er fedt, og vi har været i det område en del gange før.
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster