Emne nr.: 130-K14170
Emne nr.: 130-K14170

Kom væk fra de hjemlige rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan slappe af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at leje.

I din søgning efter ”sommerhus sildestrup strand” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Størstedelen af de sommerhuse, som du kan finde her på siden, er opført tæt ved havet eller en sø, fordi det er her, de fleste ferieområder findes. For dig betyder det, at du frit kan vælge mellem de mange sommerhuse, og derfor er det intet problem at finde præcis det sommerhus, der matcher jeres ønsker og krav. Uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for, er det nemt og enkelt at få overstået bookingen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det meget familievenlige ferieområde Sildestrup er integreret i Falsters vidunderlige naturlandskab.

Und dig selv og dine kære at gå en tur langs kysten ned til landets sydligste punkt og nyd udsigten fra Gedser Odde tilbyder.

Ferieområdet Sildestrup tilbyder alt det nødvendige til en vellykket ferie med familien. I byen finder I ikke kun et godt udvalg af supermarkeder, men også butikker, familievenlige restauranter og små forretninger med brugskunst, som indbyder til en lille shopping tur.

Sildestrup ligger lige ved landet længste strand, som inviterer jer til at nyde strandlivet med alle de forskellige muligheder.

Sandstranden ved Sildestrup er meget børnevenlig, og den er tildelt det blå flag. Omgivet af små klitter inviterer den behageligt brede strand jer til at solbade, lege, bade og slappe af.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 115 sommerhuse