Gedesby er et roligt og fredeligt område i naturskønne omgivelser på den sydlige del af Falster. Her finder I ca. 100 skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til en næsten endeløs og super børnevenlig strand, som er en af de fineste i Danmark. Området er perfekt til vandre- og cykelture.
Vælg mellem 83 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 5 personer beliggende i Gedesby på en ugenert og lukket grund.
Hyggeligt sommerhus til 5 personer beliggende i Gedesby på en ugenert og lukket grund for enden af en lang indkørsel. Huset ligger ikke langt fra en god og børnevenlig badestrand. Emne nr. 121-81-0125

Gedesby Strand er en 25 kilometer lang, hvid sandstrand, som er kendt for sit rene badevand. Det er en meget børnevenlig strand, som er en af de fineste i hele landet. Perfekt til alle former for sjov, hygge og leg med børnene. Sop og spil bold i vandkanten, byg sandslotte, gå på jagt efter rav, og nyd livet under den skinnende sol.

Det flade landskab, de små krogede veje og de stier der mange steder findes langs kysten, gør Falster til et skønt område at vandre og cykle i. Gedesby er ingen undtagelse. Nyd den friske luft, den skønne natur og udsigten til den blå Østersø på jeres ture i området. En udflugt til Danmarks sydligste punkt, den nærliggende Gedser Odde, er et must også selv om I måske foretrækker at tage bilen.

Kort sagt er Gedesby et naturskønt og fredeligt område, hvor der er masser af tid til hinanden. Hyg jer med børnene, læs en god bog og gå en aftentur på stranden for at nyde udsigten ud over den blå Østersø og lyden af havet, der dovent ruller ind mod jer.

Der er masser af udflugtsmuligheder på Falster. I Marielyst venter der f.eks. shopping i spændende butikker, gokart kørsel for børn i alle aldre samt minigolf fodboldgolf og frisbeegolf. I Middelaldercenteret i Nykøbing kan I rejse 600 år tilbage i tiden, og ved Eskilstrup kan I se verdens største samling af forskellige krokodiller og alligatorer.

Leje af sommerhus Gedesby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Gedesby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Gedesby er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Gedesby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gedesby - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Gedesby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Gedesby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Gedesby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gedesby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Gedesby, et feriehus Gedesby eller en feriebolig Gedesby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Gedesby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gedesby nu!

Vælg mellem 83 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Dejligt med strand til begge sider. Badning på den ene og fisk på den anden
Gedesby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Dejligt område og skøn strand med lækkert sand
Gedesby
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hyggeligt sommerhusområde
Gedesby
5 voksne 0 børn 4 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Vi var der kun 2 dage ved nytår, så fik ikke set så meget, men det vi fik oplevet var ganske fint
Gedesby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt roligt område tæt på vand og natur.
Gedesby

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster