Idestrup ligger få kilometer nord for Marielyst, og byder på mange skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til en skøn sandstrand, shopping og hyggelige oplevelser sammen med børnene. Tag også på en rejse 600 år tilbage i tiden og se de 23 forskellige arter af krokodiller og alligatorer som lever få kilometer fra Idestrup.
Vælg mellem 169 sommerhuse
Pragtfuldt og velindrettet sommerhus med pool til 22 personer i Idestrup.
I gåafstand til den brede, børnevenlige sandstrand i Idestrup, finder man dette pragtfulde og velindrettede sommerhus til 22 personer. Huset har et stort poolrum med en 22 m² pool med vandrutsjebane, et 4 personers spabad samt en sauna. Emne nr. 160-G0460

Et ophold i Idestrup giver nem adgang til Ulslev Strand, som er en bred sandstrand. Her er fine muligheder for at tage sig en dukkert, og selvfølgelig også for at soppe og bygge sandslotte i vandkanten sammen med børnene. Glæd jer til nogle dejlige timer i det varme sand, mens solen skinner fra den blå himmel over jer.

Der er ikke så langt til de mange butikker og aktiviteter i Marielyst, som er det største af sommerhusområderne på Falster. Her venter nogle hyggelige timers shopping efter tøj, sko, smykker, brugskunst og meget, meget mere.

Golf & Fun Park byder indenfor til minigolf, fodboldgolf, frisbeegolf og køreture på Segways. Mindre børn kan glæde sig til en tur i de spændende Bumper Boats. Mere fart over feltet er der i Marielyst Gokart og Paintball Center. Sus afsted med op til 60 kilometer i timen og se hvem der kommer først over målstregen. Der er børnegokarts til mindre børn (ifølge med en voksen) og elbiler til de helt små.

Eller hvad med en rejse 600 år tilbage i tiden? Besøg Middelaldercentret ved Nykøbing Falster og træd ind i en dansk købstad som den så ud i begyndelsen af 1400-tallet. Her er huse, handelsboder og en havn med store og små skibe. Her er også et større arsenal af datidens våben, bl.a. en af verdens største blider (katapulter). Der er ridderturneringer hvert år og ind imellem det hele passer byens ”indbyggere” deres dagligdag med madlavning, pasning af dyr, håndværk og træning med våben.

Vidste du at verdens største samling af forskelige krokodiller og alligatorer lever på Falster, ikke langt fra Idestrup? Det gør de faktisk men heldigvis ikke i det fri. Besøg Krokodille Zoo og se de fascinerende krybdyr med de skarpe tænder og også skildpadder, frøer, papegøjer, aber og andre dyr fra troperne.

Leje af sommerhus Idestrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Idestrup med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Idestrup på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Idestrup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Idestrup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Idestrup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Idestrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Idestrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Idestrup her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Idestrup, et feriehus Idestrup eller en feriebolig Idestrup er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Idestrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Idestrup nu!

Vælg mellem 169 sommerhuse

Områdeanmeldelser

20 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område
Marielyst
14 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Dejligt område, god afstand til stranden. Men lidt længere fra byens centrum og lige ved siden af hovedvejen.
Marielyst
7 voksne 3 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fint ved dette hus. Mange andre haver var oversvømmet.
Marielyst
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Marielyst et et dejligt ferieområde. Dog er det lidt ærgerligt at der i starten af uge 8 ikke rigtigt var så meget åbent.
Marielyst
5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fint til et vinterophold. Til et sommerophold er det for langt væk for havet og lidt for "parcelhus" agtigt.
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster