Emne nr.: 130-K20090
Emne nr.: 130-K20090

Gedser er et skønt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får dit sommerhus til en lav pris. Her på hjemmesiden får du de bedste chancer for at finde et sommerhus til en billig pris; det er nemlig her, du får det største udvalg at vælge mellem.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at leje, kan du glæde dig over udsigten til, at I alle kommer af sted på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som man siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere dejlige oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Mængden af billige sommerhuse varierer meget i løbet af året. Der er altid færrest at vælge mellem hen over sommeren og i skolernes andre ferieperioder. Du skal derfor være heldig for at finde et sommerhus til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld vil der være et højt antal at vælge mellem, når ankomstdatoen ikke falder sammen med højsæsonen.

Selvfølgelig kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til undtagelserne.

I nogle ferieområder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører til i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. På den måde kommer der flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den optimale ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I beslutter jer for.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når din søgning efter ”billigt sommerhus i gedser” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gedser ligger på smukke Falster og er et populært rejsemål for børnefamilier.

Vandre en tur til Gedser fyrtårn, og nyd den fantastiske udsigt over Sydfalster, Tyskland og Lolland.

Fiskeentusiaster bør bestemt også besøge Gedser. Den smukke kyst er perfekt til at fange frisk fisk til aftensmaden.

Det er en særlig oplevelse at gå en tur langs Falsters kyst, da I kan finde rav her. Efter en storm er der især gode chancer for at finde rav.

Den maritime by Gedser inviterer børnefamilier på oplevelsesrige cykelture. Oplev byen som en "pedalrytter" og nyd også turen langs Falsters fantastiske kyst.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 38 sommerhuse