Emne nr.: 090-13640
Emne nr.: 090-13640

Der er intet, der kommer op på siden af et poolhus, når det drejer sig om luksusferie. Med fri adgang til en attraktiv poolafdeling med et dejligt varmt klima, er der virkelig lagt op til ferie på første klasse.

Udvalget af poolhuse er altid størst her på portalen. For dig har det den betydning, at du får overblik over dine muligheder, og også at du sparer tid, fordi du slipper for at skulle overskue en række portaler, der hver især har færre poolhuse.

Når du har fundet frem til dit poolhus, kan du straks booke det over nettet. Bookingen er hurtigt klaret, og når den er på plads, kan I roligt glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Falster har meget at byde på som ferieområde, og de naturskønne omgivelser er en af de mange attraktive sider af øen.

Lolland er Falsters naboø, og det er rigtig nemt og hurtigt at komme hertil, da de to øer næsten går i et. Lolland har rigtig mange fine udflugtsmål.

I Nykøbing Falster ligger Middelaldercentret, der er et spændende frilandsmuseum, hvor man kan se, hvordan man levede i det 15. århundrede, og selv prøve de gamle håndværk.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

Bor I til dagligt langt fra København, er ferien på Falster et godt tidspunkt også at besøge hovedstaden. Der er kun ca. 1,5 time i bil.

Benyt ferien på Falster til et besøg på naboøen Møn og oplev de helt fantastiske stejle skrænter ved Møns Klint. Et naturområde af de helt unikke.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 150 sommerhuse