Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
Vælg mellem 939 sommerhuse
Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst. Huset har bl.a. spabad og sauna. En stor del af terrassen er overdækket, hvilket giver gode muligheder for at tilbringe meget tid udendørs. Emne nr. 130-K16120

Marielyst strand er en pragtfuld og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand. Byg sandslotte, saml sten og skaller, sop i vandkanten eller tag en dukkert i det indbydende, blå vand. Marielyst strand er en af de bedste i hele Danmark, så I kan roligt glæde jer til at nyde livet i det varme sand.

Butikslivet i Marielyst er stort og varieret. Her finder I f.eks. modeforretninger, brugskunst, kiosk, gallerier, smykker, keramik og meget mere så der er masser af muligheder for en hyggelig omgang shopping.

I Golf & Fun Park finder I en stor minigolfbane og også mulighed for at spille fodboldgolf og frisbeegolf. Eller måske lyder en køretur på en Segway mere fristende? Der er er også aktiviteter for de mindste, f.eks. Bumper Boats. Glæd jer til et besøg i parken, hvor der venter nogle hyggelige timer sammen med børnene.

Det samme gælder for Marielyst Gokart og Paintball Center, der også har tilbud til hele familien. Voksne og større børn kan køre om kap på en 400 meter lang bane i gokarts der kan køre op til 60 kilometer i timen. Her er også børnegokarts som kører på en anden bane, hvor en voksen skal være og til de små børn er der elbiler på en tredje bane, hvor forældrene kan være med.

Leje af sommerhus Marielyst med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Marielyst med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Marielyst er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Marielyst nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Marielyst - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Marielyst. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Marielyst. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Marielyst hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Marielyst her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Marielyst, et feriehus Marielyst eller en feriebolig Marielyst er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Marielyst til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Marielyst nu!

Vælg mellem 939 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
tæt på stranden.
Marielyst
4 voksne 4 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig roligt område. Tæt på strand og skov
Marielyst
12 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Roligt område, tæt på indkøb, strand og centrum.
Marielyst
8 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Elsker Marielyst med rigeligt butikker, underholdning og spisesteder.
Marielyst
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Området er fedt, og vi har været i det område en del gange før.
Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster