Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i og omkring Aalborg. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 27 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
luksus sommerhus i Ålborg med pool_053-HA129
Emne nr. 053-HA129.

Luksus sommerhus udlejning ved Ålborg – Book her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning ved Ålborg. Derfor kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det rette luksus sommerhus ved Ålborg. Enkelt og sikkert.

Der findes ingen luksus sommerhus i selve Ålborg, men der er en del ved Ålborg Bugt øst for byen. Klik på et af linkene for at se alle luksus sommerhuse i det pågældende ferieområde:

HouHalsEgense

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Selv om der findes flere hundrede sommerhuse i Aalborg og omegn, er det faktisk kun en mindre del af dem der kan betegnes som luksus sommerhuse med pool. De ferieområder der ligger her er blandt de mest populære ved den jyske østkyst, og der er derfor rift om husene især i uge 28-30 og igen i efterårsferien.

Derfor er det vigtigt at du indleder din søgning efter et passende luksus sommerhus ved Ålborg så længe før din ferie, som det nu er muligt. Det giver dig nemlig det største udvalg af luksus sommerhuse at vælge mellem – og det øger også dine chancer for at booke et af dem i den eller de uger, du gerne vil have.

Når du har fundet frem til det luksus sommerhus ved Ålborg, som skal udgøre rammen om familiens ferie, er det bedst at booke det straks. Der er ingen grund til at vente, og det er både nemt og hurtigt at foretage bookingen direkte over nettet. Når den er på plads kan du med ro i sindet glæde dig til ferien begynder.

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg i 2 uger her

luksus pool sommerhus til udlejning ved ålborg_053-HA129
Emne nr. 053-HA129.

Se alle luksus sommerhuse med pool ved Ålborg her

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at tage et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus ved Ålborg. Der er mulighed for at booke et sommerhus med helt ned til kun 2 overnatninger, og derfor har du frie hænder til at sammensætte præcis den form for ophold, du ønsker dig.

Vi anbefaler dog at du vælger 3 overnatninger eller mere, såfremt du har mulighed for det. For det første vil du så væsentligt flere luksus sommerhus at vælge mellem. Det skyldes at der er flere huse som tilbyder 3 overnatninger end der er huse, som tilbyder 2.

For det andet vil du se at det i langt de fleste tilfælde ikke koster ret meget ekstra at tage en ekstra overnatning. Med andre ord bliver der altså mere tid til hygge og afslapning sammen med dem du holder af, mod en beskeden stigning i lejeprisen.

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg (4 overnatninger) her

Er I mere end 2 familier som skal af sted?

Hovedparten af de luksus sommerhus som findes ved Ålborg egner sig til 1 eller 2 familier. Hvis I er flere som skal af sted, er der imidlertid også råd for det. Løsningen er 2 huse ved siden af hinanden eller i hvert fald tæt på hinanden. Dem er der en del af – klik på et af linkene for at se mulighederne:

Se sommerhuse tæt på hinanden på Portlandsvej i Hals

Se sommerhuse tæt på hinanden på Moselodden i Hou

Se sommerhuse tæt på hinanden på Mårvej i Hou

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus ved Ålborg hos Feline, er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder at vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus ved Ålborg til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der ske en fejl i vores overvågning af priserne, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet overføres til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til udlejning ved Ålborg, så sig endelig til. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 27 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler