Glæd jer til et skønt ophold i luksus sommerhus med en dejlig stor pool og alle tænkelige faciliteter. Vælg det antal overnatninger der passer dig, og glæd dig til et ophold i en klasse for sig selv.
Vælg mellem 15 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus 30 personer_160-A5071
Emne nr. 160-A5071.

Book dit luxus sommerhus til 30 personer her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af luksus sommerhuse til 30 personer. Det er en fordel for dig fordi du dermed får overblik over alle mulighederne på én hjemmeside.

De fleste luksus sommerhuse til 30 personer ligger i Jylland, mens du finder et mindre antal på Falster og på Sjælland. Du kan få et overblik over de forskellige luksus sommerhuse til 30 personer i Danmark her: JyllandFalster - Sjælland

Et luxus sommerhus til 30 personer indeholder alle de faciliteter, der løfter opholdet op i klasse helt for sig selv. Her får I swimmingpool, spabad, saunaparabol/kabel TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler og selvfølgelig også internet.

Pool afdelingen er det der virkelig adskiller et luksus sommerhus til 30 personer fra alle de andre. Her er ikke tale om et lille bassin, men derimod om en stor, lækker og rummelig pool med alverdens plads. Det er næsten som at have sin helt egen svømmehal, som aldrig er lukket.

Vi har sommerhuse som opfylder alle behov

Et luxus sommerhus er som skabt til en miniferie eller et weekendophold som ligger langt ud over det sædvanlige. Her er plads til mange, så uanset om du skal af sted med familie eller venner vil I aldrig komme til at mangle plads.

Eller måske er det en firmatur på første klasse der står på programmet? Intet problem. Du finder bare det luksussommerhus til 30 personer der matcher ønskerne til indretning og beliggenhed – så kan alle begynde at glæde sig til et uforglemmeligt ophold i et luksussommerhus til 30 personer, som er noget helt specielt.

Du bestemmer selv hvor længe opholdet skal vare

Det er muligt at leje et luksus sommerhus til 30 personer fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du skræddersy opholdet sådan at antallet af overnatninger passer til behovet.

Prisgaranti og kundeservice

Vi yder fuld prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os. Det betyder kort og godt at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne luksussommerhus til 30 personer til en lavere pris end Feline – det garanterer vi.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgning efter et luxus sommerhus til 30 personer er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark