Et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 183 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft hos Feline Holidays.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser

Djurs sommerland, stranden ved øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Dejligt område - meget børnevenligt

pragtfuldt område , alt er indenfor rækkevidde på en cykel

Fantastisk udsigt - 10 stjerner!!!!

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Østjylland Ebeltoft, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig booking. Har booket før hos Feline. Der har aldrig været problemer. Hurtigt svar pr. telefon på spørgsmål.

Ikke noget at klage over og hurtigt svar på det forskellige..

Nemt og hurtig tilbagemelding.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903