Handrup byder velkommen til en super dejlig og meget børnevenlig strand med lavt vand og enestående flotte naturoplevelser i Nationalpark Mols Bjerge. Fra jeres sommerhus i området er der nem adgang til de mange spændende attraktioner, seværdigheder og oplevelser, som venter overalt på Djursland.
Vælg mellem 181 sommerhuse
Meget velholdt og velbeliggende feriehus til 8 personer i Handrup. Huset ligger på en velplejet og pænt anlagt naturgrund.
Meget velholdt og velbeliggende feriehus til 8 personer i Handrup. Huset ligger på en velplejet og pænt anlagt naturgrund med den skønneste udsigt over en mindre sø, med masser af fugle. Stranden med badebro kan nås på en kort spadseretur. Emne nr. 130-D15265

Handrup ligger ved bunden af Ebeltoft Vig, lige ud til en super skøn og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand. Glæd jer til at hygge jer sammen med børnene på en varm og solrig sommerdag. Leg og pjask i vandkanten, byg sandslotte og nyd at der slet ikke er noget, som nogen af jer skal nå. Tiden er fuldstændig jeres egen, og handler kun om at være sammen med familien.

Nationalpark Mols Bjerge ligger nærmest i baghaven, og derfor er der suveræne muligheder for vandreture i det særdeles naturskønne landskab. Bakkerne i midten af parken strækker sig temmelig langt op over omgivelserne, og giver en fantastisk udsigt ud over landskabet og Århus Bugt.

Djursland byder på så mange attraktioner, seværdigheder og oplevelser at der ikke er nogen som helst chance for, at I kommer til at kede jer. Der er nem adgang til det hele fra jeres sommerhus ved Handrup Strand.

Gammel Estrup - Herregårdsmuseet kan I tage et kig tilbage i tiden og se, hvordan herskab og tjenestefolk boede og levede førhen. Der er særlige aktiviteter for børn i alle skoleferierne.

Besøg Randers Regnskov og træd ind i en betagende, tropisk verden. I den frodige regnskov lever dovendyr, krokodiller, søkøer og mange andre sjove og spændende dyr.

Glasmuseet Ebeltoft byder året rundt på spændende oplevelser for hele familien. Der er altid mindst to forskellige udstillinger at gå på opdagelse i og i skoleferierne er der masser af aktiviteter for store og små. Læs mere her.

Endnu flere oplevelser venter i Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Ebeltoft Safari, Kattegatcentret og på Fregatten Jylland.

Privat sommerhusudlejning Handrup Strand - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Handrup Strand har private ejere. Derfor kan man reelt kun leje et privat sommerhus Handrup Strand. Når du vælger at leje sommerhus privat Handrup Strand hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Handrup Strand? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Handrup Strand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Handrup Strand
Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Handrup Strand. Vi har samlet sommerhuse Handrup Strand fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Handrup Strand på ét sted!

Leje af sommerhus Handrup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Handrup Strand med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Handrup Strand er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Handrup Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Handrup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Handrup Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Handrup Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Handrup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Handrup Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Handrup Strand, et feriehus Handrup Strand eller en feriebolig Handrup Strand er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Handrup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Handrup Strand nu!

Vælg mellem 181 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Lækker lejlighed på 1. sal til 8 personer ved Hotel Ebeltoft Strand beliggende med udsigt over Ebeltoft Vig.
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.