Emne nr.: 130-D15037
Emne nr.: 130-D15037

I et sommerhus til 12 personer er der plads til at imødekomme alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, vil andre af jer måske hellere blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvad tiden skal bruges på i det sommerhus, I bestemmer jer for at booke. En anden fordel ved sommerhuse i denne størrelse er, at en god del af dem har swimming pool. Det betyder, at du får nemmere ved at finde et sommerhus med den luksus, det er, at I får adgang til jeres egen pool.

Hvad er bedre end at leje et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle dejlige timer sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til ture i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har lejet? Her bestemmer I selv dagens program.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maritim stemning, idylliske landskaber og interessante seværdigheder gør Ebeltoft til det mest populære feriemål i Nationalpark Mols Bjerge. Den hyggelige atmosfære sikrer sammen med de mange udflugtsmål oplevelsesrige feriedage.

Ud over den gamle bymidte, lokker også byens attraktive gågade med supermarkeder, små specialbutikker, familierestauranter og hyggelige caféer.

Egsmarks lange strand ligger kun 2 km fra Ebeltoft. Stranden har fået det blå flag, da stranden er meget ren, og det lave vand er perfekt til en badedag med børnene.

Ebeltoft har bevaret sin oprindelige charme og er derfor en af de hyggeligeste byer på Djursland.

Ebeltoft er også kendt som "Glas-hovedstaden". Ud over det internationalt anerkendte glasmuseum, finder man i byens gader flere glaspusterier, hvor man kan følge fremstillingen af de smukke genstande i de arbejdende værksteder.

Bliv en "pedalridder" ved Ebeltoft bugt. Få en masse motion, når du cykler på de smukke cykelstier.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 81 sommerhuse