Boeslum Strand er en dejlig, børnevenlig badestrand, hvor der også er gode muligheder for at dyrke vandsport. Området ligger helt tæt ved Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge og Ree Park Safari og i kort køreafstand til Djurs Sommerland.
Vælg mellem 186 sommerhuse
I et roligt, naturskønt og centralt beliggende område i samme afstand til Boeslum Strand og Ebeltoft by, ligger dette feriehus til 8 personer.
I et roligt, naturskønt og centralt beliggende område i samme afstand til Boeslum Strand og Ebeltoft by, ligger dette feriehus til 8 personer, som indbyder til et førsteklasses ferieophold. God kvalitet overalt, moderne og praktisk indretning. Emne nr. 130-D10805

Boeslum Strand er beliggende ud til Kattegat og omgivet af skøn natur i rolige omgivelser. Stranden har Blåt Flag klassifikation, brede strandenge, og næsten alle steder en fin, fast sandbund hele vejen ud i vandet. Der er toiletfaciliteter og parkeringsmuligheder samt iskiosk. Boeslum Strand er familievenlig, velegnet til forskellige typer for vandsport og området er meget populært både blandt lokale og turister året rundt. I vinterhalvåret er det en hyppigt anvendt vandretursstrand, når blæsten rusker og giver høje bølger, og det er drageflyvning og ravjagt, som er de foretrukne aktiviteter.

Boeslum er omkranset af den dejlige Boeslum Plantage, og den fredelige grusvej langs kysten er oplagt til både vandre- og cykelture. Læg også vejen forbi den nærliggende gamle og idylliske landsby Elsegårde, der har eget gadekær. Hele Djursland har et fint rute- og vejnet til både vandre- og cykelture. Særlig naturskønne er ruterne i det storslåede og fredede Nationalpark Mols Bjerge. Områdets rige dyreliv oplever I bedst til fods eller på cykel. I kan lade jer inspirere af de mange vandreruteforslag, der findes i folderne fra Skov- og Naturstyrelsen, som kan erhverves på de lokale turistbureauer samt ved parkeringspladserne i Mols Bjerge. Er I afsted på to hjul kan I gøre brug af det hæfte med forslag til cykelture, Turistbureauerne i Ebeltoft og Mols har udarbejdet. Alle veje i Mols Bjerge er grus- eller sandbelagte veje, og da I ligeledes er garanteret mange højdepunkter på ruterne, bør I huske solide dæk og gode ben! Til de mindre veje anbefales dog mountainbikes.

Omkring 35 km nord for Boeslum Strand ligger Nordens største sommerland – Djurs Sommerland. Her kan I slippe børnene løs blandt andet i Danmarks største rutschebaner, et kæmpemæssigt vandland samt over 60 forskellige forlystelser, hvor dagen med garanti vil blive udfyldt med sjov, action og spænding!

Ree Park Safari, ca. 10 km nord for Boeslum Strand, er beliggende på et 70 hektar kuperet, naturskønt område med søer og skov. Her kan I forsøge jer som kamelryttere, overvære fodringer og opleve dyrene ganske tæt på med Land Rover Safari. Lad bare børnene slå sig løs på Watoto Kaya, stedets store, afrikansk inspirerede naturlegeplads med forhindringsbane, gynger, små hytter og træstammetrommer. I hele parken er der omkring 600 dyr fordelt på 89 forskellige arter, og de fleste dyr i Ree Park Safari må man godt nok ikke selv røre ved, men heldigvis må de nubiske geder, de svenske minigrise og æslerne gerne klappes. På naturscenen, der ligger ved en bakke og er opbygget som en amfiscene, er der hver dag opvisning med et udvalg af parkens dyr og rovfugle. Med en udflugt til Ree Park Safari venter der jer helt sikkert mange gode og hyggelige oplevelser!

På den flot beliggende Fregatø ud til Ebeltoft Vig kan både børn og voksne få ny og spændende viden om dansk marinehistorie med et besøg på nationalklenodiet Fregatten Jylland med tilhørende træskibshavn, værft og museum. Her kan børnene trække i matrostøjet og deltage i skattejagt på Fregatten Jylland med Kalle Krudt skattekort og blive ”rigtige sømænd” med egen søfartsbog.

Lystfiskeri fra Boeslum Strand foregår bedst fra det stenede strandstykke længst mod syd ad Trojavej. På hele Djursland er der endvidere mange muligheder for fiskeri langs kysten, ved søer og i åer.

Leje af sommerhus ved Boeslum Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Boeslum Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning ved Boeslum Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Boeslum Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Boeslum Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Boeslum Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Boeslum Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Boeslum Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Boeslum Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Boeslum Strand, et feriehus ved Boeslum Strand eller en feriebolig ved Boeslum Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie ved Boeslum Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Boeslum Strand nu!

Vælg mellem 186 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Skønt område med udsigt til vandet fra huset. Langt til indkøb.
Dråby
2 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Flot natur
Boeslum
6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Smukt sommerhus område - tæt på smuk strand og på byen.
Boeslum
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Den dejlige natur ligger lige om hjørnet og der er gå-afstand til byen
Ebeltoft
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 november
Dejligt område i Mols Bjerge og Ebeltoft er en hyggelig by.
Vibæk

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903