Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 589 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft Vig her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Ebeltoft Vig her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig intet som helst at opnå alle disse fordele. Vi lover at der ikke er andre udlejningsbureauer der tilbyder dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Vig til en lavere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Et natursmukt område med masser af muligheder i naturen og diverse andre ting - Fregatten, Kattegatcentret m.m.

Rigtig god udsigt, samt god uspoleret strand, rolig område.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Ebeltoft Vig hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft Vig til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft Vig, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Top service. Vi beskrev vores ønsker til en mini ferie....alt blev opfyldt og booket indenfor 12 timer til en rigtig god pris. Feline kan anbefales.

Nemmere kan det ikke være. Det er da en fornøjelse med en hjemmeside der virker.

Meget servicemindede og hjælpsomme.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Vælg mellem 589 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus ved Ebeltoft

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Ebeltoft. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903