Elsegårde Strand ligger i børnevenlige, fredelige omgivelser tæt på et meget stort udbud af spændende og familievenlige attraktioner. Her er gode muligheder for afslappende vandre- eller cykelture samt udøvelse af forskellige former for vandsport.
Vælg mellem 35 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer beliggende i 1. række til Elsegårde Strand på en tæt beplantet naturgrund med buske og træer.
Sommerhus til 6 personer beliggende i 1. række til Elsegårde Strand på en tæt beplantet naturgrund med buske og træer. Der er kun 1 minuts gang til en af de mest populære strande i området. Emne nr. 130-D05605

Elsegårde Strand har både sand og sten samt græsarealer. Fra stranden er der udsigt til øen Hjelm.
I umiddelbar forlængelse af Elsegårde Strand ligger Boeslum Strand, der er en af Djurslands bedste badestrande med fint sand, sandbund og Blåt Flag. Syd på er stranden ved Øer en god og børnevenlig strand med groft sand og Blåt Flag.

Nyd en pragtfuld hyggelig vandretur med havudsigt, når I fra Elsegårde Strand følger stien igennem den uspolerede natur langs med kysten. Den idylliske landsby Elsegårde har eget gadekær, skøn natur i rolige omgivelser.

På hele Djursland findes et godt rute- og vejnet til både vandre- og cykelture. På turistkontorerne i Ebeltoft, Grenaa og Allingåbro kan man købe en todelt folder med cykelrutekort og beskrevne ruter, som kan give god inspiration til eksempelvis en dejlig eftermiddagstur for børnefamilier ud i Djurslands dejlige og varierede natur.

Fra sin smukke placering ud til Ebeltoft vig byder verdens længste træskib Fregatten Jylland på masser af spændende oplevelser samt fortælling om dansk marinehistorie. Her er kanonen ladt til det store, dramatiske show og børnene kan trække i matrostøj og lege sømænd for en dag samt få deres egen søfartsbog! Hele familien kan desuden sammen prøve at finde skatten ved hjælp af Kalle Krudts skattekort!

I Ebeltoft ligger et andet spændende familieudflugtsmål – Glasmuseet. Året rundt er der her altid mindst to forskellige udstillinger at udforske, og i skolernes ferier arrangeres masser af aktiviteter for både store og små. I det arbejdende værksted kan I opleve, hvordan varmt glas formes til flotte brugsting. Uanset hvornår I besøger museet, kan I ligeledes opleve det svimlende kunstværk kaldet ”Det kosmiske rum”. Prøv endvidere den digitale glaspuster og kalejdoskopet på 2. sal i det interaktive Glasunivers. Når sult og tørst melder sig kan I nyde madpakken i Glashaven, eller snuppe en lækker frokost i Glascaféen med udsigt over Ebeltoft Vig.

Et sikkert hit for børnene er Djurs Sommerland, der ligger omkring 37 km nord for Elsegårde Strand. Djurs Sommerland er Nordens største sommerland, og et virkelig godt udflugtsmål for en herlig dag med fart, leg og masser af sjov for hele familien. Her findes Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser, I kan prøve kræfter med.
I Grenå, Djurslands største by, kan I blandt andet besøge Kattegatcenteret. Kattegatcenteret blev i 2016 kåret som Nordens bedste akvarium. I attraktionen findes mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. De mange åbne akvarier giver en helt unik chance for at komme på nært hold af de fascinerende hajer, bidske havkatte, flotte sild, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og de nuttede sæler.
Nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark er at finde langs Djurslands kyster. Sæsonen strækker sig fra slutningen af marts og frem til november måned. Prøv også Djurs Fiskepark i Kolind, der har tre Put & take søer på til sammen over 10000 m2, hvor der kan fanges regnbueørreder. I de tilhørende servicebygninger findes renseplads, toilet og grejshop.

Leje af sommerhus ved Elsegårde Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Elsegårde Strand med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Elsegårde Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Elsegårde Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Elsegårde Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Elsegårde Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Elsegårde Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Elsegårde Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Elsegårde Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Elsegårde Strand, et feriehus ved Elsegårde Strand eller en feriebolig ved Elsegårde Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Elsegårde Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Elsegårde Strand nu!

Vælg mellem 35 sommerhuse

Områdeanmeldelser

9 voksne 2 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 september
Der var ikke noget stisystem, så der var langt til vandet.
Elsegårde Strand
8 voksne 3 børn 2 husdyr 6 overnatninger 2023 august
Flot område
Elsegårde Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område, tæt på strand og seværdigheder. Ebeltoft er en fantastisk by
Elsegårde Strand
7 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Din strand, dejlig ro og næsten ingen trafik men mange myg gr, det lave engareal
Elsegårde Strand
10 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 juni
Det ville have fået 5, hvis ikke det var for alle de myg
Elsegårde Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903