Egsmark Strand ved smukke Ebeltoft Vig er et attraktivt område for de, der ønsker en afslappende ferie i fredelige omgivelser i dejlig natur og samtidig ønsker at have en stor variation af attraktioner og kulturhistoriske seværdigheder inden for kort afstand.
Vælg mellem 165 sommerhuse
Flot og præsentabelt, energivenligt fritidshus til 8 personer, beliggende i Egsmark Strand på en ugenert og plan naturgrund med græsplæne.
Flot og præsentabelt, energivenligt fritidshus til 8 personer, beliggende i Egsmark Strand på en ugenert og plan naturgrund med græsplæne. Huset ligger tæt på stranden og i gåafstand til Ebeltoft by. Der er cykelsti til byen. Emne nr. 130-D14669

På dejlige Djursland ved Ebeltoft Vig ligger det hyggelige og rolige ferieområde Egsmark Strand i naturskønne omgivelser kun 4 km fra Ebeltoft. Den 2 km lange sandstrand har lavt vand, Blåt Flag og er ideel både til badning og strandsport.

Egsmark Strand er beliggende tæt ved flere grønne områder bl.a. de kuperede skovområder Handrup Bakker samt Skramsø og Fruerlund Plantager. Omkring 10 km væk befinder det storslåede og fredede naturlandskab Mols Bjerge sig. Området har et rigt dyreliv, og en af de bedste måder at opleve det er til fods eller på cykel. I kan lade jer inspirere af de mange vandreruteforslag, der findes i folderne fra Skov- og Naturstyrelsen, som kan erhverves på de lokale turistbureauer samt ved parkeringspladserne i Mols Bjerge. Er I afsted på to hjul kan I gøre brug af det hæfte med forslag til cykelture, Turistbureauerne i Ebeltoft og Mols har udarbejdet. Alle veje i Mols Bjerge er grus- eller sandbelagte veje, og da I ligeledes er garanteret mange højdepunkter på ruterne, bør I huske solide dæk og gode ben! Til de mindre veje anbefales mountainbikes.

Lystfiskeri kan foregå både langs kysten mod Helgenæs og i områdets Put & Take søer.

Idylliske Ebeltoft by er en interessant seværdighed i sig selv. Byen fik købstadsrettigheder i 1301, hvilket gør den til Djurslands ældste købstad. Ebeltoft repræsenterer med sine skæve bindingsværkshuse og toppede brosten et lille stykke Danmarkshistorie. Besøg også det smukke, gamle Rådhus, som ud over at være et lokalhistorisk museum også fungerer som en romantisk ramme for flere hundrede årlige vielser.
I Ebeltoft findes desuden mange små butikker med kunsthåndværk og mode samt et fint udvalg af restauranter.

Glasmuseet i Ebeltoft har skiftende udstillinger med glaskunst, og i den smukke museumshave kan man i glashytten i sommerhalvåret følge glaspusternes fortryllende og fascinerende arbejde. I skolernes ferier arrangeres der aktiviteter som eks. glasstøbning og sandblæsning for hele familien.

Ree Park Safari, ca. 12 km fra Egsmark Strand, er beliggende på et 70 hektar kuperet, naturskønt område med søer og skov. Her kan I forsøge jer som kamelryttere, overvære fodringer og opleve dyrene ganske tæt på med Land Rover Safari. Lad bare børnene slå sig løs på Watoto Kaya, stedets store, afrikansk inspirerede naturlegeplads med forhindringsbane, gynger, små hytter og træstammetrommer. I hele parken er der omkring 600 dyr fordelt på 89 forskellige arter, og de fleste dyr i Ree Park Safari må man godt nok ikke selv røre ved, men heldigvis må de nubiske geder, de svenske minigrise og æslerne gerne klappes. På naturscenen, der ligger ved en bakke og er opbygget som en amfiscene, er der hver dag opvisning med et udvalg af parkens dyr og rovfugle. Med en udflugt til Ree Park Safari venter der jer helt sikkert mange gode oplevelser!

Lidt længere væk, tæt på Nimtofte, ligger det sikre børnehit Djurs Sommerland. Attraktionen er Nordens største sommerland, og et virkelig godt udflugtsmål for en herlig dag med fart, leg og masser af sjov for hele familien. I kan her både finde Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser.

Godt 30 km nordøst for Egsmark Strand ligger Grenå, der er Djurslands største by. Her kan I blandt andet kan besøge Kattegatcenteret, som i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Attraktionen huser mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. De mange åbne akvarier giver en helt unik chance for at komme på nært hold af de fascinerende hajer, bidske havkatte, flotte sild, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og de nuttede sæler.
I Grenå er der selvfølgelig også gode muligheder for shopping i dagligvare- og specialbutikker samt cafe- og restaurantbesøg.

Leje af sommerhus ved Egsmark Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Egsmark Strand med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning ved Egsmark Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Egsmark Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Egsmark Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Egsmark Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Egsmark Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Egsmark Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Egsmark Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Egsmark Strand, et feriehus ved Egsmark Strand eller en feriebolig ved Egsmark Strand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Egsmark Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Egsmark Strand nu!

Vælg mellem 165 sommerhuse

Områdeanmeldelser

20 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Tæt på skoven
Ebeltoft
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Perfekt beliggenhed med en smuk udsigt over vand
Egsmark
5 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Tæt på strand og natur
Egsmark
9 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Lå tættere på trafikkeret vej end vi havde regnet med
Egsmark
5 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Der er en del trafikstøj
Egsmark

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903