Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
Vælg mellem 1.120 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
Ebeltoft

Uanset hvilket sommerhus I vælger, vil der aldrig være langt til vandet. Glæd jer til nogle skønne timer i det varme sand sammen med børnene. Byg sandslotte, sop i vandkanten eller snup jer en ”rigtig” dukkert det er ren hygge!

Ebeltoft By er en seværdighed i sig selv. Den blev grundlagt omkring år 1200, og mange af de bygninger der gennem tiden er blevet opført, står der endnu. Derfor er bymidten et rent stemningsbillede af bindingsværkshuse, der er opført langs brostensbelagte gader. Ved torvet finder I det gamle rådhus med tårnet, som rejser sig over byen.

Ebeltoft byder desuden på mange forskellige og spændende butikker. Her finder i f.eks. mange livsstilsbutikker, så der er masser af muligheder for shopping i byens gader.

Glasmuseet Ebeltoft bliver der året rundt budt på spændende oplevelser for hele familien. Oplev hvordan varmt glas formes til flotte brugsting i det arbejdende værksted og lav selv et lille kunstværk i glas, når der er støbning, glasmaling, smykkeværksted og mange andre aktiviteter for store og små på udvalgte dage i skoleferierne.

Fregatten Jylland er et museumsskib af stor historisk betydning. Det er en af verdens længste træskibe og spillede en central rolle i dansk maritim historie. Museet tilbyder udstillinger, der fortæller om skibets historie. Nogle dele af museet tilbyder interaktive oplevelser, hvor man kan prøve kræfter med aktiviteter, som er typiske for livet til søs. Området omkring Fregatten Jylland byder på smukke omgivelser, hvor man kan nyde udsigten over Ebeltoft Vig og slappe af.

Besøg Ebeltoft Fodboldgolf og få et par sjove timer med familien. Hos Ebeltoft fodboldgolf er det for alvor sjovt, for alle. Den økologiske godboldgolfbane ligger 86 m over havet og anses for at være den højest beliggende bane i Danmark.

Lige uden for Ebeltoft ligger Ree Park Safari, hvor man møder alverdens dyr - heraf flere truede dyrearter - i parkens 4 verdensdele. Dyrene har fine forhold med masser af plads i naturskønne omgivelser, og der venter jer mange gode timer.

Vælg mellem 1.120 sommerhuse

Områdeanmeldelser

20 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Tæt på skoven
Ebeltoft
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Perfekt beliggenhed med en smuk udsigt over vand
Egsmark
4 voksne 4 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Huset lægger perfekt.
Lyngsbæk
16 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fantastisk beliggendehed ud til Mols Bjerge
Femmøller
7 voksne 4 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Der er mange myg efter regnvejr.
Øer

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903