Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
Vælg mellem 977 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
Lækker lejlighed på 1. sal til 8 personer ved Hotel Ebeltoft Strand beliggende med udsigt over Ebeltoft Vig.
Lækker lejlighed på 1. sal til 8 personer ved Hotel Ebeltoft Strand beliggende med udsigt over Ebeltoft Vig. Til lejligheden hører en overdækket terrasse med havemøbler. Lejligheden har 3 soveværelser: 2 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng og 2 køjer. Emne nr. 045-00407

Uanset hvilket sommerhus I vælger, vil der aldrig være langt til vandet. Glæd jer til nogle skønne timer i det varme sand sammen med børnene. Byg sandslotte, sop i vandkanten eller snup jer en ”rigtig” dukkert det er ren hygge!

Ebeltoft By er en seværdighed i sig selv. Den blev grundlagt omkring år 1200, og mange af de bygninger der gennem tiden er blevet opført, står der endnu. Derfor er bymidten et rent stemningsbillede af bindingsværkshuse, der er opført langs brostensbelagte gader. Ved torvet finder I det gamle rådhus med tårnet, som rejser sig over byen.

Ebeltoft byder desuden på mange forskellige og spændende butikker. Her finder i f.eks. mange livsstilsbutikker, så der er masser af muligheder for shopping i byens gader.

Glasmuseet Ebeltoft bliver der året rundt budt på spændende oplevelser for hele familien. Oplev hvordan varmt glas formes til flotte brugsting i det arbejdende værksted og lav selv et lille kunstværk i glas, når der er støbning, glasmaling, smykkeværksted og mange andre aktiviteter for store og små på udvalgte dage i skoleferierne.

Fregatten Jylland er også altid et sikkert hit. Her kan børnene følge sporene på et skattekort og se om de kan løse de gåder der fører til Kalle Krudts guldskat. Den gamle kaptajn stolede ikke på nogen, så han gemte de seks nøgler til skattekisten rundt omkring på skibet. Børnene kan også bygge deres eget modelskib, lære at binde knob og meget, meget mere.

Besøg Ebeltoft Fodboldgolf og få et par sjove timer med familien. Hos Ebeltoft fodboldgolf er det for alvor sjovt, for alle. Den økologiske godboldgolfbane ligger 86 m over havet og anses for at være den højest beliggende bane i Danmark.

Lige uden for Ebeltoft ligger Ree Park Safari, hvor man møder alverdens dyr - heraf flere truede dyrearter - i parkens 4 verdensdele. Dyrene har fine forhold med masser af plads i naturskønne omgivelser, og der venter jer mange gode timer.

Leje af sommerhus Ebeltoft med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Ebeltoft med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Ebeltoft på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Ebeltoft nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ebeltoft - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Ebeltoft. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ebeltoft. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ebeltoft hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ebeltoft her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Ebeltoft, et feriehus Ebeltoft eller en feriebolig Ebeltoft er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Ebeltoft til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ebeltoft nu!

Vælg mellem 977 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Fantastisk område - og der var tykt lag sne overalt
Femmøller
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Lidt langt fra vandet, men flot udsigt
Øer
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fantastisk smukt område.
Femmøller
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 november
Dejligt område i Mols Bjerge og Ebeltoft er en hyggelig by.
Vibæk
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Hyggelig by dejligt område tæt på vand og by samt indkøbs muligheder
Ebeltoft

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903