Et sommerhus Ebeltoft privat udlejning er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.091 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit sommerhus Ebeltoft privat udlejning her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Ebeltoft privat udlejning hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Ebeltoft privat udlejning hos Feline.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til området

Hvis man har mulighed for at tage sin cykel med, så kan man få mange gode ture i området.

Lige ved byen ...lige ved børnevenlig badestrand....nemt at tage på div. udflugter.....meget at se i området.

En fantastisk sted at bor for en børnefamilie, der ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Ebeltoft privat udlejning hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat udlejning til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft privat udlejning, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem booking, høflig betjening. Ud fra billeder ser det dejligt ud, vi glæder os til at se det i vores sommerferie. Prisen er god.

Stor tilfredshed og det der loves, overholdes også. Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig tilbagemelding og fin service ved personlig henvendelse.

Nemt og hurtig ekspedition! Rigtig god service!

Nemt og hurtig tilbagemelding.

Vælg mellem 1.091 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus ved Ebeltoft

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Ebeltoft. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903