Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Danmark.
Vælg mellem 11.460 sommerhuse Destinationer under Danmark
langtidsleje sommerhus danmark
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Danmark.

Langtidsleje af sommerhus i Danmark – vi har løsningen!

Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse overalt i Danmark – hver eneste dag, hele året rundt. Samtidig har vi igennem mange år opbygget stor erfaring i at lave individuelle og omkostningseffektive løsninger omkring langtidsudlejning.

Uanset hvor du har behov for at langtidsleje et sommerhus i Danmark, kan vi hjælpe dig med at finde en god og fornuftig løsning. Vi udlejer sommerhuse i alle størrelser i hele landet – også i og omkring alle de store byer. Vi kan kort sagt opfylde stort set alle ønsker i forbindelse med genhusning og midlertidig indkvartering.

Derfor er Feline det naturlige valg, når der opstår behov for at langtidsleje et sommerhus i Danmark.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan booke op til 5 uger direkte på nettet

Hvis du har brug for en lejeperiode på op til og med 5 uger, har du mulighed for at booke dit foretrukne sommerhus direkte over nettet. Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Danmark, som kan lejes i 5 uger:

VestjyllandNordjyllandØstjyllandSønderjylland

Fyn - LangelandÆrø

SjællandLollandFalsterMønBornholm

Århus og omegnKøbenhavn (Vi har sommerhuse i og omkring alle større byer – kontakt os).

Hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du særlige ønsker, er vi altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Skal du bruge mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem. Der er ikke to forespørgsler omkring langtidsleje af sommerhus i Danmark som er ens, fordi alle står i forskellige situationer. Nogle har brug for et enkelt sommerhus i 6-8 uger, andre skal bruge 2 sommerhuse i 3 måneder, og så videre.

Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at langtidsleje et sommerhus i Danmark på grund af forsikringsskader som brand, vandskade, skimmelsvamp, bekæmpelse af rotter m.v. Her er det vigtigt at sørge for god, hurtig og omkostningseffektiv genhusning.

Vi har også fundet midlertidig indkvartering til mange forskellige arbejdsgivere, som har haft behov for at foretage midlertidig indkvartering af medarbejdere i en bestemt del af Danmark. Det er typisk i forbindelse med større anlægsarbejder, byggeprojekter eller ombygninger.

En tredje gruppe som vi har hjulpet, er arrangører af større begivenheder, som strækker sig over flere uger eller måneder. Også her er der behov for flere sommerhuse i nærheden af hinanden over en længere periode.

Uanset hvorfor du søger langtidsleje af et sommerhus i Danmark, kan vi også hjælpe dig. Fortæl os hvad du har brug for, så vender vi hurtigt tilbage med en god, fornuftig og omkostningseffektiv løsning, som er tilpasset dine ønsker og krav.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at langtidsleje et sommerhus i Danmark.

Vælg mellem 11.460 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark