Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Aalborg.
Vælg mellem 86 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
langtidsleje sommerhus ålborg
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Ålborg.

Langtidsleje af sommerhus ved Aalborg – vi har løsningen!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse omkring Aalborg. Samtidig har vi igennem mange år opbygget en stor erfaring i at lave individuelt og 100 procent tilpassede løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er vi det naturlige valg, når du har behov for at langtidsleje et sommerhus ved Aalborg. Vi udlejer en stor mængde sommerhuse ved Aalborg. De fleste af dem ligger nordenfjords, ved Hals, Øster Hurup og Hou. Vi har dog også en del sommerhuse syd for Limfjorden, ved Egense.

Det giver dig en stor fleksibilitet til at vælge den beliggenhed, der passer dig bedst i forhold til Aalborg.

Book op til 5 uger direkte på nettet

Hvis du har behov for at langtidsleje et sommerhus ved Aalborg i på til 5 uger, har du mulighed for at booke dit foretrukne sommerhus direkte over nettet. Enkelt og sikkert.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse omkring Aalborg, som kan lejes i en periode på 5 uger:

HalsØster HurupHouEgense

Se alle sommerhuse i Aalborg og omegn

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, eller synes du ikke lige du kan finde det helt rigtige sommerhus? Så er du meget velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe dig.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Du kan sagtens få mere end 5 uger og mere end ét sommerhus

Det er ikke noget problem at leje et sommerhus i Nordjylland i mere end 5 uger. Vi finder også en løsning som involverer mere end ét sommerhus, hvis det er hvad du har brug for.

Af og til betyder en forsikringsskade at det er umuligt at opholde sig i hjemmet i en længere periode. Samtidig ønsker man at bo så tæt på Aalborg som muligt, sådan at hverdagen kan fortsætte så uforstyrret som muligt. Der kan f.eks. være tale om brand, vandskade, svamp eller skadedyr. Fælles for dem er at det vil tage en del tid at udbedre skaderne, og derfor opstår der et behov for genhusning mens arbejdet står på.

I disse situationer handler det om at få en god og omkostningseffektiv løsning på plads hurtigst muligt. Det skal selvfølgelig gøres på en måde, der fungerer så godt som det overhovedet er muligt for dig. Feline er en naturlig partner i disse situationer. Vores store udvalg af sommerhuse og vores mangeårige erfaring gør, at vi hurtigt kan lave et fornuftigt løsningsforslag til langtidsleje af et sommerhus ved Aalborg.

Det kan også være at du som direktør eller projektansvarlig i en virksomhed har fået behov for at foretage en midlertidig indkvartering af medarbejdere. Situationen opstår når et firma får en større og længerevarende opgave, og det er for dyrt at transportere medarbejderne frem og tilbage hver dag. De skal være tæt ved arbejdspladsen så opgaven kan løses rationelt. Derfor er der behov for et antal sommerhuse i den periode, hvor arbejdet står på.

Uanset om du har brug for ét eller flere sommerhuse, og uanset hvor lang en periode der er tale om, hjælper vi gerne med at finde en fornuftig løsning.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – så er du godt på vej mod en hurtig og effektiv løsning på dit behov for at langtidsleje et sommerhus ved Aalborg.

Vælg mellem 86 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler