Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i hele Danmark.
Vælg mellem 11.558 sommerhuse Destinationer under Danmark

Langtidsleje af sommerhus

Feline er det bedste sted at søge efter et sommerhus til langtidsleje, når du har behov for genhusning eller midlertidig indkvartering.

Vi tilbyder omkring 30.000 sommerhuse i alle størrelser og prisklasser, og kan derfor hjælpe dig med at finde et sommerhus til langtidsudlejning i alle egne af Danmark.

Vi hjælper med at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav, uanset om du har behov for langtidsleje af 1, 5 10, 30 eller endnu flere sommerhuse.

Forsikringsskader, flytning eller indkvartering af medarbejdere? - Vi har løsningen!

Forsikringsskader:Er i nødsaget til at finde midlertidig tag over hovedet igennem en længere periode på grund af brand, vandskade, skadedyr eller lignende?
Vi er vant til at håndtere forsikringsager, hvor familier skal genhuses. Lad os hjælpe jer med at finde det helt rigtige sommerhus, så familien kan være tæt på hjem og de vante omgivelser, mens udbedringen af huset står på.

Flytning/renovering:Skal I flytte, fordi boligen er solgt hurtigere end forventet? Eller er I måske i gang med en større renovering af huset? Vi hjælper med at finde en midlertidig bolig - et hjem væk fra hjemmet! Ofte er leje af et sommerhus gennem en længere periode en god og praktisk løsning. På den måde kan hele familien være samlet i vante rammer.

Indkvartering af medarbejdere: Har I overvejet et sommerhus, næste gang medarbejderne i jeres firma skal indkvarteres midlertidigt ifm. messer, sæsonarbejde, større projekter på en ekstern lokation o.lign.? Vi hjælper årligt flere entrepenører, håndværkere og forretningsfolk, der mangler tag over hovedet i en anden del af Danmark, end den hvor firmaet har hjemme til dagligt.

Langtidsleje i mere eller mindre end 5 uger - hvad nu?

Langtidsleje i mindre end 5 uger

Lejeperioder på op til 5 uger kan uden videre bookes direkte på siden. Find et passende sommerhus til langtidsudlejning og book nemt og enkelt den ønskede periode.

Langtidsleje i mere end 5 uger

Hvis du har behov for genhusning i mere end 5 uger, skal du kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller på mail: info@feline.dk, da det ikke er muligt at booke perioder på mere end 5 uger online.

Spørgsmål og særlige ønsker

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter sommerhus til langtidsudlejning, er vi altid klar til at hjælpe.
Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe private husejere og med at samarbejde med blandt andet forsikringsselskaber, institutioner, filmselskaber og entreprenører. Vi håndterer alle former for forespørgsler om langtidsleje af sommerhuse: Om I søger et enkelt hus som midlertidig bolig eller flere huse i forbindelse med indkvartering af medarbejdere, tæt på den midlertidige arbejdsplads, står vi klar med vores ekspertise.

Vælg mellem 11.558 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark