Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i hele Danmark.
Vælg mellem 19.809 sommerhuse Destinationer under Danmark
langtidsleje sommerhus

Langtidsleje af sommerhus - vi har løsningen!

Feline er det bedste sted at søge efter et sommerhus til langtidsleje når du har behov for genhusning eller midlertidig indkvartering.

Vi tilbyder omkring 30.000 sommerhuse i alle størrelser og prisklasser, og kan derfor hjælpe dig med at finde et sommerhus til langtidsudlejning i alle egne af Danmark.

Vi hjælper gerne med at finde præcis det sommerhus der matcher dine krav til midlertidig indkvartering.

Sommerhus til leje - langtidsleje op til 5 uger

Lejeperioder på op til 5 uger kan du uden videre booke direkte på nettet. Det betyder at du enkelt og sikkert kan finde et passende sommerhus til langtidsudlejning.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter sommerhus til langtidsudlejning, er vi klar til at hjælpe. Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Langtidsleje - sommerhus udlejning i mere end 5 uger

Hvis du har behov for genhusning i mere end 5 uger skal du kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller på mail: info@feline.dk.

Vi har mange års erfaring i samarbejde med forsikringsselskaber, institutioner, entreprenører m.v. omkring langtidsleje af sommerhus.

Vi håndterer alle former for forespørgsler om langtidsleje af sommerhus, og kan klare alt lige et enkelt hus til indkvartering af dine medarbejdere i flere forskellige sommerhuse i samme område, tæt på den midlertidige arbejdsplads.

Uanset om du har behov for langtidsleje af 1, 5 10, 30 eller endnu flere sommerhuse, finder vi dem for dig.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så finder vi sammen en god og omkostningseffektiv løsning, som er skræddersyet til netop dine behov for langtidsleje af sommerhus.

Vælg mellem 19.809 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark