Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af et privat sommerhus i Danmark.
Vælg mellem 17.121 sommerhuse Destinationer under Danmark
langtidsleje sommerhus privat
Kontakt os omkring langtidsleje af privat sommerhus.

Langtidsleje af sommerhus i privat eje – vi har løsningen!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i privat eje overalt i Danmark. Samtidig har vi mange års erfaring i at lave 100 procent individuelle og særligt tilpassede løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er vi den oplagte partner, når behovet for at langtidsleje et sommerhus i privat eje opstår.

Vi udlejer sommerhuse i hele Danmark, og har derfor alle muligheder for at opfylde dine ønsker til beliggenhed, indretning, størrelse m.v.

Når du laver en aftale omkring langtidsleje af et sommerhus i privat eje med Feline får du ikke alene det største udvalg af sommerhuse. Du får også vores erfaring og ekspertise samt professionel service. Du får også den tryghed og sikkerhed der ligger i at leje et privat sommerhus igennem et professionelt bureau. Alt dette koster dig ikke noget ekstra.

Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet Hvis du har brug for at langtidsleje et sommerhus i privat eje i en periode på op til 5 uger, kan du lave bookingen direkte over nettet. Du finder blot det sommerhus der opfylder dine ønsker, og booker det så. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer private sommerhuse overalt i Danmark

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af private sommerhuse i Danmark, som kan lejes i 5 uger:

SønderjyllandVestjyllandNordjyllandØstjylland

FynLangelandÆrø

SjællandLollandFalsterMønBornholm

Århus og omegnKøbenhavn (OBS: Vi udlejer private sommerhuse i og omkring alle større byer i Danmark – kontakt os hvis du har særlige ønsker)

Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter langtidsleje af et sommerhus i privat eje, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Intet problem – det skal vi nok finde ud af. Kontakt os og lad os høre hvad du har brug for.

Forsikringsskader og genhusning

Behovet for at langtidsleje et sommerhus i privat eje i mere end 5 uger opstår ofte i forbindelse med større forsikringsskader. Det kan f.eks. være, brand, vandskade, skimmelsvamp samt bekæmpelse af rotter eller andre former for skadedyr. Udbedringen af skaderne strækker sig over adskillige uger eller måneder, og i denne periode er der behov for genhusning.

Vi har lavet rigtig mange løsning omkring langtidsudlejning på grund af forsikringsskader overalt i Danmark. Hver eneste gang vi får en henvendelse lytter vi til dine ønsker og behov, og vender hurtigt tilbage med en fornuftig og omkostningseffektiv løsning.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere m.v.

Når dit firma har fået en ordre på en længerevarende opgave, som ligger så langt væk at det er for dyrt at tranportere folkene frem og tilbage hver dag, er der behov for nemt og hurtigt at finde en løsning i nærheden af arbejdspladsen.

Her er vores store udvalg af sommerhuse i alle størrelse overalt i Danmark og vores mangeårige erfaring en kæmpe fordel, som det ikke koster dig noget ekstra at gøre brug af. Fortæl hvad du har brug for og få et uforpligtende forslag til en fornuftig og omkostningseffektiv løsning.

Kontakt os, så er du godt på vej

Uanset om du skal bruge et enkelt sommerhus eller flere, og uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, laver vi gerne et forslag som du kan tage stilling til.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – Vi er klar til at hjælpe dig med at løse dit behov for at langtidsleje et sommerhus i privat eje, uanset hvilken del af Danmark der er tale om.

Vælg mellem 17.121 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark