Et feriehus Danmark Nordjylland er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 6.488 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 088-653
Emne nr. 088-653

Lej dit feriehus Danmark Nordjylland her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit feriehus Danmark Nordjylland her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et feriehus Danmark Nordjylland hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et feriehus Danmark Nordjylland hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til området

Mange forskellige muligheder inden for rimelig afstand. Fårup Sommerland, Skallerup Klits badeland/legeland, golf og fiskemuligheder.

Pragtfuldt område, fred og ro. Vi gik rigtig mange, lange ture i den pragtfulde natur og dyreliv.

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser, grænsende op til en golfbane. Centrum af Løkken nås til fods på en små tyve minutter, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales! Og så er der jo strandene! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind!

Fint område med mange muligheder.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne feriehus Danmark Nordjylland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriehus Danmark Nordjylland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Absolut god service via internet og mail.

Meget tilfredse ;-) Har gennem flere år lejet sommerhuse og ferielejligheder gennem Feline og vi er meget, meget tilfredse. Det er nemt at booke og man får hurtigt svar og bekræftelse. Vi har en enkelt gang pga. sygdom, været nødt til at afbestille og det var uden problemer. God og overskuelig hjemmeside.

Top service. Vi beskrev vores ønsker til en mini ferie....alt blev opfyldt og booket indenfor 12 timer til en rigtig god pris. Feline kan anbefales.

De bedste til familiens ferie oplevelser. Har nu bestilt ferier igennem Feline 2 gange og det virker bare perfekt med servicen i top. Vil til enhver tid anbefale dem til andre. Det er nemt og ligetil ;-)

Vælg mellem 6.488 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler