Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
Vælg mellem 5.560 sommerhuse Destinationer under Danmark
Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Efterårsferie Danmark (Emnenr. 130-I55300)

Lige præcis efteråret i Danmark er helt perfekt for familier, der kan lide at være aktive ude i naturen. De endeløse strande og klitter er også et stort trækplaster om efteråret, hvor man kan opleve både solskin og frisk vind i ansigtet samtidigt. Glæd jer også til at gå på opdagelse i de århundrede gamle skoves flora og fauna, hvor der venter jer mange overraskende oplevelser.

Efterårsferie i et sommerhus i Danmark i uge 42 er med andre ord et godt valg, og så er det ovenikøbet muligt at leje et billigt sommerhus i efterårsferien uden at skulle gå på kompromis med komfort og beliggenhed.

Om efteråret kan man glæde sig over, at der er masser af plads til gåture på de vidtstrakte strande, så man kan nyde havet og den omkringliggende natur i fred og ro uden at være omgivet af en masse andre mennesker. Frister det også jer, kan I med fordel kigge efter et last minute sommerhus til uge 42. Så er I sikret en skøn base til ferien, tæt på naturens mange muligheder og med al den plads og komfort, I ønsker og har behov for til kvalitetstid med familien.

Efterårsferien er det helt rigtige tidspunkt for udendørs familieaktiviteter som cykel- og vandreture. Temperaturen er til at holde ud, det er hverken for koldt eller varmt, og med den rette påklædning er også en picnictur en succes.

Med udgangspunkt i et billigt sommerhus til efterårsferien er der desuden luft i budgettet til at besøge nogle af de attraktioner, som børnene og legeglade voksne er allermest vilde med. De er at finde overalt i landet, og nogle af de sikre hits er LEGOLAND, Givskud Zoo, Aqua Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, Tivoli i København og Den Gamle By i Aarhus.

Benytter I jer af de gode efterårsferie tilbud, når I lejer sommerhus til ferien, ligger det også lige for at besøge nogle af landets spændende museer, slotte og herregårde. Det er også oplagt at benytte efterårsferien til at besøge nogle af Danmarks dejlige byer. Husk på at det ikke kun er i København, man finder interessante seværdigheder og attraktioner. Det gør man også i de mange små handelsbyer og købstæder landet over. Her gemmer sig spændende arkitektoniske og historiske overraskelser, og en sightseeing kan nemt kombineres med shopping, is og cafebesøg.

Brug også efterårsferien til at besøge de mange små gårdbutikker, der findes overalt i Danmark. Det er en fornøjelse at opdage de mange lækre hjemmelavede produkter, der fremstilles af lokale råvarer, som man kan købe her. Her får man virkelig øjnene op for de mange goder, der er ved at bo i et landbrugsland. Holder I ferie i et sommerhus nær et af de mange havne, kan I være heldige at stå klar, når de små fiskerbåde tøffer i havn, og måske få friskfanget fisk med hjem til aftensmaden. Alternativt er der altid familievenlige spisesteder, hvor de også serverer alt godt fra havet.

Vælg mellem 5.560 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Sommerhus med pool i uge 42

  Nyd det idylliske efterår i Danmark og tilbring en uforglemmelig ferie med familien. En behagelig og familievenlig atmosfære og mange aktivitetsmuligheder giver de perfekte betingelser for en afslappende familieferie i et sommerhus.
  Efterårsferie Danmark pool 090-05702
Vis alle artikler om Danmark