Emne nr.: 160-D3359

Uanset hvilken villa, du vælger, kan I alle se frem til nogle uforglemmelige dage med en betagende udsigt. Der er masser af tid til at være sammen og til at slappe af i den hyggelige atmosfære i den villa, I er faldet for.

Hvad enten du stiller det ene eller det andet krav til din villa med havudsigt, vil du til hver en tid have de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted her på Feline Holidays. Forklaringen er, at vi har samlet det største udvalg og gjort det rigtig nemt at søge blandt de forskellige villaer. Det gør det legende let at finde nøjagtig den villa, der opfylder jeres krav - og det er lige så let efterfølgende at booke jeres villa.

Hvad er bedre end at vælge en villa til ferien? Her kan I nyde nogle herlige timer sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til aktiviteter i lokalområdet eller hygge ved den villa, I har booket? Her bestemmer I selv dagens program.

Det er væsentligt, at den mængde af villaer, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde præcis den villa, der matcher dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du har fundet din villa, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fra solopgangen til den stille og rolige aftenstund med familien, er der garanteret en afvekslende ferie i Vejle.

Ved de maleriske havne ved Vejle Fjord inviterer de lokale fiskerestauranter og caféer jer til at opholde jer og slappe af.

Rent kulinarisk kan I vælge mellem caféer, klassiske restauranter, gourmet restauranter og traditionelle danske restauranter. Her bliver alle ønsker opfyldt.

De flade strækninger ved fjorden, havet eller i skoven egner sig til cykelture med børnene, men også til mountainbikere, der leder efter et adrenalinkick.

Lad en byguide vise og drøfte Vejles særlige kendetegn. Disse personer ved, hvordan man underbygger informationer med historier og anekdoter på en stilfuld måde.

Morgenmad ved solopgang på terrassen ved sommerhuset tilbyder en start på feriedagen, som kun besøgende kan ønske sig.

Regionens strande er aldrig overfyldte og tilbyder derfor optimale forudsætninger for en afslappende stranddag med hele familien.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af villaer til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer en villa gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål omkring en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din villa.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 14 sommerhuse