Emne nr.: 090-71351
Emne nr.: 090-71351

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme om den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan glæde jer til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Er I ved at leje et sommerhus til årets familiefest? Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, når hele familien skal samles. Glem alt om at have travlt derhjemme og benyt jer af muligheden for at leje et sommerhus. I det sommerhus, I vælger at booke, vil der helt sikkert være plads til jer alle, og dermed er der en bekymring mindre at tage sig af.

Når I skal samle familie eller venner i et sommerhus med plads til alle, er det en god ide at starte søgningen så tidligt som det kan lade sig gøre. Jo tidligere I er ude, jo større vil udvalget være. På den måde sikrer I jer både det sommerhus, der er jeres favorit, og I kan samtidigt begynde at glæde jer til turen så snart, I har gennemført bookingen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et sommerhus på Als sørger for en ferie, hvor alle familiemedlemmer er tilfredse. Det er både muligt at have afslappende stunder og deltage i aktive aktiviteter på øen.

På de talrige restauranter på Als kan I spise meget varieret. Der bliver ofte tilbudt regionale fiskeretter, men der også meget andet lækkert.

Ringridning er en sportsgren med en lang historie på Als. I højsæsonen er der spændende turneringer hver uge i landskabet ved Sønderborg Slot.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

Lystfiskere har mange muligheder for at fiske på Als. Det er både muligt at fiske ved Put & Take søer og ved kysten.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 68 sommerhuse