Emne nr.: 045-15415

I kan glæde jer til en skøn ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Når du er på udkig efter et sommerhus til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, imødekommer så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Her på portalen finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, som det er muligt at leje til et weekendophold. Det skaber overblik over mulighederne og sparer dig for bunker af tid, at du ikke skal starte forfra med at søge på mange forskellige hjemmesider.

Vi tilråder altid, at du søger efter sommerhuse med min. 3 overnatninger. Det gør vi, fordi der er langt flere sommerhuse, der tilbyder 3 overnatninger, end der er sommerhuse, der tilbyder 2 overnatninger. Kort sagt: du får et langt større udvalg. Ydermere vil der sædvanligvis ikke være nogen forskel i prisen, hvad enten du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjylland er en ferieregion med masser af forskelligartede udflugtsmål.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

Vandreture er en skøn oplevelse til familier, som gerne vil tilbringe tid sammen. På Djursland er der adskillige vandrestier. Nationalpark Mols Bjerge er et smukt område.

Ved Ebeltoft havn kan de besøgende se glasmuseets kunstnere over skulderen. Haven med duftende blomster og farverig kunst er særlig smuk.

Et af de populære vandreruter i Østjylland findes i området omkring Sellerup. Her kan man vandre i så forskellige omgivelser som bakkerne i løvskoven Standskov og langs vandet.

Flere af Skandinaviens vilde dyr har fundet et hjem på Djursland. Heriblandt den største gruppe af isbjørne i Danmark.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.443 sommerhuse