Emne nr.: 084-F50259

Skal bedsteforældrene, bonusbørnene eller et hold af jeres bedste venner med på ferie? Så er et sommerhus til 10 personer det ideelle valg. Her kan I nyde nogle fantastiske dage sammen med god plads til alle. I kan nemt tage på udflugter og ture til nogle af de oplevelser, der står allerhøjest på ønskesedlen. Sommerhuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får et godt forhold mellem indretning og faciliteter på den ene side og lejeprisen på den anden.

Der er slet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du leder efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den række af ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

Din søgning efter ”sommerhus vejle 10 personer” har netop taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher familiens krav.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De mange muligheder for alle slags ferieoplevelser gør Vejle til et rejsemål for store og små.

En solnedgang på en af strandene forædler feriedagene i Vejle og afslutter dem helt perfekt.

Morgenmad ved solopgang på terrassen ved sommerhuset tilbyder en start på feriedagen, som kun besøgende kan ønske sig.

Fodboldgolf kan også byde på hyggelige erfaringer for nulevende. I Vejle har I mulighed for at forfølge den relativt nye sport og dermed skabe en ægte familieoplevelse.

Med raderinger af den berømte kunster Rembrandt, tilbyder Vejle Kunstmuseum en antydning af den store hvide verden i fredfyldte omgivelser.

Hvis du synes, at det er uhyggeligt at bade på stranden, er der adskillige svømmehaller og friluftsbade i regionen, der garanterer en fantastisk familieoplevelse med sine eventyrkarakter.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse