Emne nr.: 130-F09029
Emne nr.: 130-F09029

Hele familien kan glæde sig til en dejlig ferie i uge 31. Det er altid spændende at komme til Als, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 31. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Et sommerhus er et super godt valg til den kommende ferie. I vil med garanti nyde opholdet i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den matcher jeres individuelle ønsker.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer jeres behov. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Als ligger i det danske sydlige Stille hav, som er et populært sejlrevir.

Mange besøgende kommer regelmæssigt tilbage til Als efter deres første ferie på øen. På grund af sin placering i nærheden af den tyske grænse, er det nemt at tage på udflugt i Tyskland under jeres ferie på Als.

En ferie i de koldere måneder betyder ikke, at I ikke har mulighed for at bade. I Gråsten ligger der et tropisk badeland med store og små rutsjebaner. Flere bassiner sørger for, at både store og små kan more sig.

På havnen ved Mommark sælger fiskeren Henrik sin fangst direkte fra kutteren fra tidlig eftermiddag. Her kan også købes friskfangede fisk uden for sæsonen.

Sønderborg er med sine 30.000 indbyggere den største by på øen. I gågaden er der mange forskellige butikker - perfekt til en shoppingtur.

Musikelskere kan tage til forskellige koncerter på Als hele året rundt. Om sommeren er det værd at tage til Open Air-koncerter, og om vinteren er det muligt at nyde koncerter inde i varmen.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 120 sommerhuse