Emne nr.: 130-D15995

Når der både skal være plads til alle om spisebordet og godt med rum til at sidde i egne tanker og slappe af, er et sommerhus til 20 personer et rigtig fornuftigt valg. Her er der fin plads til både fælles hygge og individuelle ferieønsker for 3-4 familier. Derudover vil I tit finde en indbydende poolafdeling i jeres foretrukne sommerhus med plads til 20 personer. Der er også gode chancer for, at der er et aktivitetsrum, hvor I kan se frem til mange hyggelige og udfordrende timer.

I afgør selv, hvad ferien skal byde på, når I lejer et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i det sommerhus, I ender med at booke.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjylland forbinder skov og store søområder med landets højeste bakker og blide vandløb ud i Østersøen med hvide strande.

Vil I gerne holde ferie i rolige naturomgivelser, er Andkær Vig et rigtig fint sted. På stranden er der masser af plads også til boldspil og til at sætte drager op.

Rundt om den populære ferieby Fjellerup ligger den ene badestrand efter den anden. Derudover byder området på et herligt hedeområde med fine cykel- og vandrestier.

Besøg Kyst- og Fjorscentret i Voer ved Randers Fjord og bliv meget klogere på den danske natur. Gennem events, udstillinger, leg og læring formidles der til store og små.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 75 sommerhuse