Emne nr.: 090-37675

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Din søgning efter ”sommerhus til 14 personer østjylland” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens krav.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Sommerhusene med plads til 14 personer er det ideelle valg i de situationer, hvor I er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Her er plads til alle, og I kan nemt tage på fælles ture til de seværdigheder, som nærområdet byder på. Ydermere stiger dine muligheder for at vælge et sommerhus med swimming pool, når vi er oppe i denne kategori. Jo større sommerhusene er, jo bedre muligheder er der nemlig for, at de er så luksuriøst indrettede, at I kan glæde jer til at hygge jer i jeres helt egen poolafdeling.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en ferie ude i naturen i Østjylland. Området er særdeles populært hos børnefamilier pga. den milde natur og de mange aktivitetsmuligheder.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Den lille ø Alrø ligger i Horsens Fjord. En dæmning fører gæsterne over til øen, hvor der om sommeren er en lille café med en skøn udsigt.

Det er larmende, spraglet og ufatteligt sjovt. Djurs Sommerland sørger for strålende børneøjne og mange oplevelser.

Lillebælt er en af marsvinenes legepladser. Med lidt tålmodighed stikker den markante rygfinne op af vandet, og giver et øjeblik af lykke.

Havakvariet i Grenå er fantastisk. I Kattegatcentret kommer børnene tæt på dyrene, og de kan tage mange specielle og unikke indtryk med sig.

Vikingerne var modige sørejsende og dygtige handelsmænd. De har sat deres præg i hele Østjylland. På Moesgaard Museum bliver vikingerne bragt til live og de besøgende bliver taget på en rejse gennem tiden.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 188 sommerhuse