Emne nr.: 130-D11838

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, står alle muligheder åbne.

I din søgning efter ”sommerhus til 12 personer østjylland” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

De forskellige sommerhuse med plads til 12 personer er oplagte valg for dig, der er ved at planlæge en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal af sted sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de skønne ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet. Og der er flere fordele. Det forholder sig nemlig således, at du har væsentligt bedre chancer for at finde et sommerhus, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen pool, når det er sommerhuse i denne størrelse, du kigger på. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at boltre sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Uanset hvad I foretrækker at lave i jeres ferie, er Østjylland et godt valg. Her er fine forhold for de, der kan lide at vandre, cykle, bade eller på anden vis være aktiv ude i naturen.

Den historiske handelsby Ebeltoft har sandsynligvis landets bedst bevarede bymidte. Fra havnen kan I gå på brosten og opdage de små huse. Atriumgårdene med kunsthåndværk er især smukke.

Vær' aktiv på ferien. Kulturringen er en særlig smuk cykelsti med en samlet længde på 500 km. Stien kan tages i sektioner, alt efter hvordan konditionen er.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Skandinavisk Dyrepark på Djursland har masser af plads til sine dyr.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 346 sommerhuse