Emne nr.: 130-F09262
Emne nr.: 130-F09262

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien i fællesskab. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Sommerhuse med plads til 10 personer er det oplagte valg for større familier inklusive dem, hvor der skal være plads til dine, mine og vores børn. Der vil ofte også være plads til et par bedsteforældre. Når I er flere, der gerne vil opleve Als sammen, er et sommerhus det ideelle valg. Sommerhuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får et godt forhold mellem indretning og faciliteter på den ene side og lejeprisen på den anden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med en størrelse på lidt over 312 km2 er Als den ottende største danske ø i Østersøen.

Om sommeren kan børn i alle aldre, hver onsdag, deltage i forskellige kreative aktiviteter i Stolbroladen i Nordborg.

På de talrige restauranter på Als kan I spise meget varieret. Der bliver ofte tilbudt regionale fiskeretter, men der også meget andet lækkert.

I oplevelsesparken Universe kan store og små have det sjovt og lære, at naturvidenskab ikke behøver at bestå af kedelige formler, men også er håndgribeligt i hverdagen. I bør bestemt planlægge en tur til parken i Nordborg under jeres familieferie på Als.

På havnen ved Mommark sælger fiskeren Henrik sin fangst direkte fra kutteren fra tidlig eftermiddag. Her kan også købes friskfangede fisk uden for sæsonen.

"Lys i Laden" tilbyder håndlavede lys og andre skønne gaveartikler. Et højdepunkt er at lave dit eget lys med kyndig vejledning.

I skoven ved Gråsten er det ikke muligt at tage på en gå- eller cykeltur, men det er i stedet for muligt at køre rundt med den hyggelige hestevogn.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 116 sommerhuse