Emne nr.: 090-37675
Emne nr.: 090-37675

Når du er på jagt efter ”sommerhus med pool på als”, er det vigtigt, at du får så højt et antal af sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at få et overblik og finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Og overblik er præcis, hvad du får her på Feline Holidays. Ydermere får du en nem og ukompliceret måde at søge på - og selve bookingen tager kun et øjeblik at gennemføre.

I vil helt sikkert elske både poolen og resten af det sommerhus, I har valgt - men derudover får I også nem adgang til de aktiviteter og ferieoplevelser, som nærområdet byder på.

I langt de fleste familier er det helt umuligt at finde en hel uge i alles kalendere på samme tid. Venner, fritidsinteresser og lektier fylder meget hos børnene, og forældrene har også rigeligt at se til. Uden for skolernes ferieperioder er en miniferie i virkeligheden den eneste løsning for mange familier. Tag afsted i 2-4 dage, nyd at have tid til hinanden i jeres favorit sommerhus, og vend tilbage til hverdagen med masser af ny energi.

Lad valget falde på et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øen Als ligger i Østersøen og grænser op til Flensborg Fjord mod syd. Mod øst og nord er øen omgivet af Lillebælt, og på vestsiden ligger Als Sund og Als Fjord.

Papirmuseet i Gråsten tilbyder mange aktiviteter, som I kan deltage i, så besøget også er bliver en interessant oplevelse for børn.

I kan finde et kort over attraktive ruter til cykel- og gåture på turistkontoret. Mange af ruterne er også godt afmærkede.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

På Als finder I mange værksteder og atelierer af malere, glaspustere og andre kunstnere. De fleste af dem lader jer gerne observere dem lidt mens de arbejder, og svarer gerne på jeres spørgsmål.

Mange besøgende kommer regelmæssigt tilbage til Als efter deres første ferie på øen. På grund af sin placering i nærheden af den tyske grænse, er det nemt at tage på udflugt i Tyskland under jeres ferie på Als.

I skoven ved Gråsten er det ikke muligt at tage på en gå- eller cykeltur, men det er i stedet for muligt at køre rundt med den hyggelige hestevogn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 66 sommerhuse