Emne nr.: 130-D53162

Når du leder efter ”sommerhus med pool nær århus”, er det vigtigt, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt. På denne måde får du nemlig de bedste chancer for at få opfyldt alle de ønsker og krav, du har til det sommerhus, der skal danne udgangspunktet for jeres kommende ferie. Hvad det angår, er du landet det helt rigtige sted. Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der giver dig så stort et udvalg af sommerhuse med pool at vælge mellem, som os.

Et sommerhus med pool er det åbenlyst rigtige valg, når luksus og forkælelse står øverst på familiens ønskeseddel. Poolafdelingens hyggelige og afslappede atmosfære forstærkes af det tropeagtige klima, som hersker året rundt. Det er næsten, som om tiden står stille. Den tid, I savner til at være sammen i hverdagen, er der til al overflod i det sommerhus, I har valgt.

Der er intet krav om, at du skal leje en hel uge eller to. Du kan således sagtens planlægge en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der for eksempel varer 3-5 dage, i det sommerhus, der er din favorit.

Slip væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan koble af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I ender med at booke.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Aarhus Bugt ligger godt beskyttet under Danmarks "næse".

Et besøg i Norsminde er også et højdepunkt for børn. Her kan de fange krabber fra badebroen og lege på den nærliggende legeplads.

I tilfælde af, at vejret ikke arter sig, er det ideelt at tage en dagstur til Aarhus. Landets næststørste by har en vidunderlig midtby, som inviterer jer til at blive hængende.

For kunstelskere er det et must at besøge det innovative og moderne kunstmuseum ARoS. ARoS er også interessant for børn, som f.eks. godt kan lide at løbe gennem "regnbuen" på museets tag.

Træerne i Marselisborg Skov er optil 300 år gamle, og det kan man godt se på dem.

Der er noget for enhver smag i Tivoli Friheden. Adrenalinjunkies kan få sus i mave med Cobra eller Sky Tower, og de, der vil tage det roligt kan prøve en af de ældre forlystelser. De små kan more sig i Dragen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på siden bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse