Emne nr.: 130-D71029

Når du har truffet beslutningen om, at et sommerhus med pool skal udgøre rammen om familiens forestående ferie, giver portalen her dig de bedste muligheder. Det er nemlig på denne portal, at du finder det største udvalg - og jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo mere kræsen kan du tillade dig at være. Kort og godt får du de bedste muligheder for at få alle dine ønsker opfyldt, jo flere sommerhuse med pool der er til rådighed.

Hele familien kan roligt glæde sig, til I skal af sted. Uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve, uanset hvordan vejret arter sig, og uanset hvilken årstid vi taler om, er der én ting, der helt og holdent ligger fast: I poolafdelingen er der altid et pragtfuldt varmt klima, der leder tankerne hen på troperne. Det er simpelthen skønt, og det er jeres.

Sommerhusene med pool er i høj kurs hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke et must. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan et sommerhus en stadigt mere efterpurgt ferieform. Familien slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af frisk energi.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det matcher jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus med pool i østjylland”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Så forskellige som familiens ferieønsker er, så mangfoldigt er Østjyllands kyst. Udendørs aktiviteter, kunst og kultur samt tid sammen med familien sikrer jer dejlige øjeblikke.

Juelsmindes opland er dejligt fladt til at tage små børn med på afslappende cykelture.

Gudenåen flyder ved Randers. Udover at være god til kajaksejladser, er åen også et rigtig godt fiskeområde.

Ta' badetøjet og madkurv med, hvis I planlægger en cykeltur langs den jyske østkyst. Undervejs kommer I nemlig forbi mange dejlige badestrande.

Glæd børnene og jer selv med en dag i den tropiske zoologiske have Randers Regnskov og oplev regnskovens mange forskelligartede dyr.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Besøg Randers og byens spændende seværdigheder. En af disse er Håndværksmuseet, der har til huse i det smukke gamle kornpakhus. Også børnene vil synes om museet. Gå også en tur i den hyggelige gamle bydel.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 464 sommerhuse