Emne nr.: 045-15415

Hvordan lyder en ferie med havet som kulisse i dine ører? Lej et sommerhus med havudsigt til jeres næste ferie og føl, hvordan naturen kommer helt tæt på.

Et sommerhus med havudsigt lægger op til skattejagt efter muslinger, slebet glas og rav på stranden. Find dit sommerhus med havudsigt blandt det største udvalg på Feline Holidays - så kan familien begynde at glæde sig!

Hvert eneste år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjyllands kyst er en verden af fjorde, søer, øer og de fineste sandstrande. Det afvekslende Østersøområde strækker sig fra Flensborg Fjord over Lillebælt og op til Aalborg Bugt.

Flere af Skandinaviens vilde dyr har fundet et hjem på Djursland. Heriblandt den største gruppe af isbjørne i Danmark.

På sporet af miljøbeskyttelse og en masse naturvidenskab. Økolariet i Vejle er et oplevelsescentrum, der formidler sjove temaer af natur og teknik.

I nærheden af Vejle ligger den lille by Jelling. Her boede der engang vikinger, og i oplevelsescentret kan gæsterne lærer om Harald Blåtand og den danske historie - meget spændende.

Stranden er en del af sommeren. Tirsbæk strand ligger tæt på slottet. Der er en snoet sti i vandet, hvor I kan se krebs og snegle.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1.551 sommerhuse