Emne nr.: 130-D53203
Emne nr.: 130-D53203

Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være brug for det. Vi har stor erfaring med at løse denne slags opgaver og har tidligere hjulpet mange firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan skræddersy et løsningsforslag, der matcher præcis dine krav, både når det handler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af Danmark gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din hjemadresse. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af maks. 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Århus Bugt online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et andet sted at bo?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på en måde, der gør, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på Feline Holidays finder du et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark. Du kan når som helst leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. I mange tilfælde er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Århus Bugt i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine specifikke ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, udformer vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus langtidsleje århus har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sommerhusene lige ved vandet er især populære, da dagen så kan begynde med en svømmetur i Østersøen.

For kunstelskere er det et must at besøge det innovative og moderne kunstmuseum ARoS. ARoS er også interessant for børn, som f.eks. godt kan lide at løbe gennem "regnbuen" på museets tag.

Området omkring Norsminde er godt at udforske til fods, da der ligger et stort fuglereservat her. Jo roligere I er undervejs, jo flere fugle kan I observere.

I bør helt bestemt besøge friluftmuseet Den Gamle By, hvis I er i Aarhus. Her er huse fra hele landet revet ned og genopbygget i Aarhus.

Hele området omkring Aarhus Bugt er fremragende til en cykeltur. En af de meget smukke cykelstier tager jer f.eks. fra Skæring til lystbådehavnen ved Kaløvig.

Aarhus' "grønne lunger", hvor byboerne kan komme ud og trække vejret dybt, er Riis Skov, som ligger lidt nord for byen.

Moesgaard Museum, også kaldet MOMU, er et meget populært museum blandt familier, som ligger i det sydlige Aarhus. Her er der udstillinger fra stenalderen og frem til vikingetiden.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 44 sommerhuse