Emne nr.: 130-F09004
Emne nr.: 130-F09004

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus als uge 30”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Als er et eftertragtet sted at holde ferie, og det gælder i høj grad også, når der er tale om uge 30. I kan derfor roligt begynde at glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Størstedelen af befolkningen lever af landbrug og fiskeri, men turisme spiller også en rolle.

I kan finde et kort over attraktive ruter til cykel- og gåture på turistkontoret. Mange af ruterne er også godt afmærkede.

Sønderborg Racing Center i Augustenborg byder både begyndere og øvede på nogle underholdende timer på gokartbanen.

De fleste af skovene på Als er domineret af bøgetræer og inviterer jer på detaljerede gåture og cykelture.

På havnen ved Mommark sælger fiskeren Henrik sin fangst direkte fra kutteren fra tidlig eftermiddag. Her kan også købes friskfangede fisk uden for sæsonen.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 50 sommerhuse