Emne nr.: 090-16754
Emne nr.: 090-16754

Hvor mange penge kan jeg spare?

Når du lejer et sommerhus med Last Minute rabat, er det helt sikkert, at du som udgangspunkt vil spare 10%. Men vi ser nu tit, at rabatten er væsentligt større.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse med rabat, så her kan du let danne dig et overblik over alle mulighederne.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Afslag i prisen i form af Last Minute rabatter opstår jævnligt rundt omkring i de forskellige ferieområder. Når en ejer af et sommerhus kan se, at der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor hans eller hendes sommerhus mod forventning ikke er blevet udlejet, er der mulighed for, at prisen bliver sænket.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Det er temmelig vilkårligt, hvor og hvornår der opstår Last Minute rabatter. Forklaringen er, at det reelt bliver afgjort af mange tusinde individuelle ejere, der har hver deres holdning til, om de vil sætte prisen ned eller ej. Samtidig er de enkelte sommerhuse spredt i tusindvis af ferieområder. Kort sagt er det simpelthen ikke muligt på forhånd at sige, i hvilket ferieområde der vil være flest Last Minute sommerhuse på et givent tidspunkt.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad kan jeg gøre?

Der kan altså godt opstå en situation, hvor du kommer til denne side på et tidspunkt, hvor der ikke er nogen nedsatte sommerhuse i dette specifikke område. Det kan også være, at du mener, at mængden er for lav. I denne situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, end du måske havde tænkt dig til at begynde med. I takt med at du søger bredere, vil du nemlig også få flere Last Minute sommerhuse at vælge mellem.

Book dit sommerhus hurtigst muligt

Der er ingen grund til at vente med at leje dit sommerhus, når du har fundet det helt rigtige sted. Tværtimod; andre er også på jagt efter et sommerhus til nedsat pris. Det er derfor bedst at få overstået bookingen hurtigst muligt.

Et sommerhus er det ideelle valg, når det er tid til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Als ligger i det danske sydlige Stille hav, som er et populært sejlrevir.

Hvis I tager hunden med på ferie, kan den løbe uden snor og tumle rundt i en af de 7 hundeskove i Sønderborg kommune.

Geocaching er en anden fritidsaktivitet, hvor hele familien kan have det sjovt og bevæge sig i naturen. Der skjult mange caches på Als, så ferien kan bruges aktivt.

På havnen ved Mommark sælger fiskeren Henrik sin fangst direkte fra kutteren fra tidlig eftermiddag. Her kan også købes friskfangede fisk uden for sæsonen.

Når vejret er dårligt, kan det skønt at gå i biografen som lidt variation. Der vises mange forskellige film i biografen.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 461 sommerhuse