Emne nr.: 160-D1209
Emne nr.: 160-D1209

Hvordan lyder en ferie med havet som kulisse i dine ører? Book et sommerhus med havudsigt til jeres næste ferie og føl, hvordan naturen kommer helt ind i stuen til jer.

Her på portalen er det på ingen måde nogen udfordring at finde det sommerhus med havudsigt, der imødekommer jeres behov. Vi har nemlig altid det største udvalg, og derfor kan vi på et øjeblik give dig overblikket over de forskellige sommerhuse med havudsigt, du kan vælge mellem. Lige så nemt det er finde dit sommerhus, lige så nemt er det at få klaret bookingen.

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, til noget helt specielt.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øen Als ligger i Østersøen og grænser op til Flensborg Fjord mod syd. Mod øst og nord er øen omgivet af Lillebælt, og på vestsiden ligger Als Sund og Als Fjord.

"Lys i Laden" tilbyder håndlavede lys og andre skønne gaveartikler. Et højdepunkt er at lave dit eget lys med kyndig vejledning.

Musikelskere kan tage til forskellige koncerter på Als hele året rundt. Om sommeren er det værd at tage til Open Air-koncerter, og om vinteren er det muligt at nyde koncerter inde i varmen.

Ringridning er en sportsgren med en lang historie på Als. I højsæsonen er der spændende turneringer hver uge i landskabet ved Sønderborg Slot.

Hvis I tager hunden med på ferie, kan den løbe uden snor og tumle rundt i en af de 7 hundeskove i Sønderborg kommune.

Øen har adskillige cykelstier, der snor sig blidt mellem bakkerne. Indimellem kan feriegæsterne altid nyde udsigten over Østersøen.

I kan finde et kort over attraktive ruter til cykel- og gåture på turistkontoret. Mange af ruterne er også godt afmærkede.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 214 sommerhuse