Emne nr.: 090-57703
Emne nr.: 090-57703

Et sommerhus med plads til 20 personer er det perfekte valg, når I er flere, der gerne vil opleve Als sammen. Her kan let være 3-4 familier, som kan se frem til nogle dejlige dage sammen. Jeres foretrukne sommerhus med plads til 20 personer hører ydermere hjemme i den kategori, hvor en pool og/eller et aktivitetsrum med sjove og udfordrende spil ofte er en del af indretningen. Uanset hvilket sommerhus I falder for, kan I roligt begynde at glæde jer.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med en størrelse på lidt over 312 km2 er Als den ottende største danske ø i Østersøen.

Hvis I tager hunden med på ferie, kan den løbe uden snor og tumle rundt i en af de 7 hundeskove i Sønderborg kommune.

Det er også muligt at gå lange ture på strande og koble fra uden for sæsonen. Om vinteren foregår der en del mindre, men der er stadig meget at opleve på Als hele året rundt.

De fleste af skovene på Als er domineret af bøgetræer og inviterer jer på detaljerede gåture og cykelture.

En ferie i de koldere måneder betyder ikke, at I ikke har mulighed for at bade. I Gråsten ligger der et tropisk badeland med store og små rutsjebaner. Flere bassiner sørger for, at både store og små kan more sig.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse