Emne nr.: 090-71351
Emne nr.: 090-71351

Et sommerhus til 12 personer giver jer rigtig mange muligheder for at planlægge den optimale ferie for alle. Det er oplagt at samles om morgenmaden, når I booker et sommerhus til 12 personer. Resten af dagen kan I hver især planlægge ture og oplevelser, der imødekommer jeres individuelle feriebehov, så alle får præcis den ferie, de ønsker. Sommerhuse til 12 personer er et attraktivt valg, når I er en større flok, der skal af sted sammen. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe af mennesker kræver.

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien bringer med sig: Tid til hinanden, dejlige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det optimale udgangspunkt for jeres ferie!

I din søgning efter ”sommerhus als 12 personer” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Als er en del af Sønderborg kommune og er et attraktivt feriemål for hele familien.

Hvis I tager hunden med på ferie, kan den løbe uden snor og tumle rundt i en af de 7 hundeskove i Sønderborg kommune.

Om sommeren kan børn i alle aldre, hver onsdag, deltage i forskellige kreative aktiviteter i Stolbroladen i Nordborg.

Sønderborg Racing Center i Augustenborg byder både begyndere og øvede på nogle underholdende timer på gokartbanen.

Papirmuseet i Gråsten tilbyder mange aktiviteter, som I kan deltage i, så besøget også er bliver en interessant oplevelse for børn.

Sønderborg er med sine 30.000 indbyggere den største by på øen. I gågaden er der mange forskellige butikker - perfekt til en shoppingtur.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 71 sommerhuse