Emne nr.: 160-D1153

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Med et sommerhus med plads til 18 personer får I et fint udgangspunkt for den forestående ferie. Her er masser af plads til, at 3-4 familier kan tage af sted og hygge sig. Uanset hvilket sommerhus med plads til 18 personer du bestemmer dig for, kan I alle se frem til et helt igennem perfekt ophold. Når vi er oppe i denne kategori af sommerhuse, vil der tit findes luksus faciliteter som for eksempel en pool eller et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden med sjove og hyggelige spil.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mod øst viser Jylland sin farverige natur med bløde dale og høje. Herregårde og små slotte gemmer sig mellem vide marker og tætte skove.

Ved foden af Horsens Fjord er der både skov, strand og hyggelige landsbyer. En "cykelfærge" tager de trætte cyklister over fjorden.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Hver juli mødes vikingerne i Moesgaard. Udover krigerne handler weekenden også om kunsthåndværk og autentiske historier.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 92 sommerhuse