Emne nr.: 090-17929

De forskellige sommerhuse med plads til 15 personer er oplagte valg for dig, der er ved at organisere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal af sted sammen. Her får I god plads omkring jer og nem adgang til de dejlige ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er et sommerhus til 15 personer en meget god løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, til at deles om lejeprisen.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der er lagt op til en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Charmerende handelsbyer rejser sig i Østjyllands afvekslende landskab. Handel og kultur danner en skøn enhed, der viser de mange museer og seværdigheder.

Ved Ebeltoft havn kan de besøgende se glasmuseets kunstnere over skulderen. Haven med duftende blomster og farverig kunst er særlig smuk.

På den gamle station i Allingåbro kan man leje kanoer til en skøn dag med familien på Alling Å. Vil I hellere blive på landjorden, kan man leje skinnecykler samme sted.

Der er meget at opleve i Aarhus. Aarhuskortet giver mulighed for at få gratis eller billig entre til mange seværdigheder samt gratis parkering. Aarhuskortet kan fås i forskellige perioder.

Den tropiske luft og lydene kommer fra en anden verden. Randers Regnskov er en skøn destination til en hyggelig familieudflugt i en eksotisk dyre- og planteverden.

Juelsminde lystbådehavn er et populært sted ikke kun for lystsejlere. På havnen kan man nyde et stykke mad med lækker fisk.

Om aftenen udspiller der sig et helt unikt skue på Følle Strand. Mens solen går ned i havet, samles utallige vandfugle i den smalle bugt for at gå til ro for natten. Et spektakulært syn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 134 sommerhuse