Emne nr.: 090-10552

Vælg et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og slippe væk fra jeres travle hverdag. Et sommerhus er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en skøn ferie.

Når I er på jagt efter et sted med plads til jer alle, er et sommerhus til 10 personer det ideelle valg. Her kan I være en større familie eller måske have et vennepar, et hold bedsteforældre eller børnenes skolekammerater med. Der er lagt op til både afslapning og masser af oplevelser for feriegæster i alle aldre. For at undgå, at I sprænger feriebudgettet, er det en god ide at booke et sommerhus med plads til 10 personer. Med et sommerhus i denne størrelse får I nemlig et godt forhold mellem pris og størrelse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev det gode liv og hold ferie med familien i et sommerhus i Østjylland.

Aarhus er en charmerende by med en stemning af studiebyer. Et særligt højdepunkt er Regnbuen på toppen af Aros kunstmuseum, der tilbyder en helt unik udsigt over Aarhus.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

Vikingerne var modige sørejsende og dygtige handelsmænd. De har sat deres præg i hele Østjylland. På Moesgaard Museum bliver vikingerne bragt til live og de besøgende bliver taget på en rejse gennem tiden.

Ta' badetøjet og madkurv med, hvis I planlægger en cykeltur langs den jyske østkyst. Undervejs kommer I nemlig forbi mange dejlige badestrande.

Besøg Kyst- og Fjorscentret i Voer ved Randers Fjord og bliv meget klogere på den danske natur. Gennem events, udstillinger, leg og læring formidles der til store og små.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 713 sommerhuse