Emne nr.: 160-C4131

Der er slet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, skønne ferieoplevelser der venter jer.

I din søgning efter ”sommerhus østjylland uge 30” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

I kan roligt glæde jer til de mange, fælles oplevelser, der venter jer i området omkring jeres foretrukne sommerhus i uge 30. Det bliver dejligt at komme af sted på en velfortjent ferie, hvor I rigtig kan nyde, at ingen af jer har noget, der skal nås inden et bestemt tidspunkt.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Østjyllands kyst er en verden af fjorde, søer, øer og de fineste sandstrande. Det afvekslende Østersøområde strækker sig fra Flensborg Fjord over Lillebælt og op til Aalborg Bugt.

Kan I tænke jer at spise på en fiskerestaurant, der ligger helt ud til vandet? I Brejning sidder gæsterne og spise lækre fiskespecialiteter helt ude på badebroen.

Vær' aktiv på ferien. Kulturringen er en særlig smuk cykelsti med en samlet længde på 500 km. Stien kan tages i sektioner, alt efter hvordan konditionen er.

Oplev historien på tæt hold. Vikingerne boede ved fjorden og de skjulte bugter. På en vandretur ved Vejle kan I besøge resterne af Trindvold.

Det er larmende, spraglet og ufatteligt sjovt. Djurs Sommerland sørger for strålende børneøjne og mange oplevelser.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 94 sommerhuse