Emne nr.: 130-D53162
Emne nr.: 130-D53162

Der er ikke noget, der når op på siden af et poolhus, når vi taler om luksusferie. Med fri adgang til en lækker poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der i den grad lagt op til ferie på første klasse.

Din søgning efter ”poolhuse ved århus” er lige kommet et godt stykke tættere på målet. Her på siden får du nemlig overblikket over det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Det giver dig den fordel, at du kan koncentrere dig om at finde dit poolhus, uden at du skal rundt på mange forskellige portaler.

Uanset hvilket poolhus du beslutter dig for, er det nemt og enkelt at få overstået bookingen. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bugten ligger ved landets andenstørste by Aarhus, som bugten også er opkaldt efter.

Der er meget at udforske i Den Gamle By, lige fra en gammel bilforhandler og materialist til en isenkræmmer, hvor I kan få et indblik i de forskellige værksteder.

For kunstelskere er det et must at besøge det innovative og moderne kunstmuseum ARoS. ARoS er også interessant for børn, som f.eks. godt kan lide at løbe gennem "regnbuen" på museets tag.

Den nymoderne nybygning af Moesgaard Museum blev indviet i 2014. Her kan I nu finde en innovativ udstilling.

Udsigten over Østersøen fra den nærliggende hede ved Skæring er også uovertruffen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af poolhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et poolhus hos os.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige krav til det poolhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse